فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله در مورد پیش بینی تحول در سیستم های مدیریت حسابداری نتایج تدبیر اقتصادی تر

اختصاصی از فی موو مقاله در مورد پیش بینی تحول در سیستم های مدیریت حسابداری نتایج تدبیر اقتصادی تر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله در مورد پیش بینی تحول در سیستم های مدیریت حسابداری نتایج تدبیر اقتصادی تر


مقاله در مورد پیش بینی تحول در سیستم های مدیریت حسابداری نتایج تدبیر اقتصادی تر

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه35

 

 نتایج تدبیر اقتصادی تر :

 چکیده :

 این تحقیق یک ارزیابی را گزارش می کند که بر روی تغییرات بررسی شده در سیستم های مدیریت حسابداری و کنترلی که در 31 شرکت تولیدی کانادایی انجام شده است. شش متغیر که ممکن است تحت تأثیر تغییرات در سیستم های مدیریت حسابداری و کنترلی باشند از نظریه احتمال شناسایی شوند. یافته ها تغییرات چشمگیر در سیستم های مدیریت حسابداری سازمانها را در طول یک دوره سه ساله نشان می دهند. تغییرات در مدیریت حسابداری توسط امکانات سازمان یافته برای یادگیری بهتر پیش بینی می شود.

 چنین تغییراتی عمدتاً در سیستم هایی رخ می دهد که از برنامه ریزی و نظارت حمایت می کنند. سازمانهایی که بر تدابیر متفاوت تأکید بیشتری دارند تغییرات مهمی را در سیستم های مدیریت حسابداری و نظارتی شان گزارش می کنند.

 بعلاوه شدت رقابت یافت شده از طریق ساختار سازمان یافته تحول مدیریت حسابداری را تحت تأثیر قرار می دهد.

 

 

 مقدمه :

 در طول چند دهه اخیر، محیطی که در مدیریت حسابداری به کار برده شده است با پیشرفت های تغییر یافته در فن آوری اطلاعات نوسانات اقتصادی، تدابیر جدید مدیریتی و تمرکز جدید بر روی کیفیت و خدمات مشتری نمایان می شود[1].

[2] اظهار کردند که مدیران نیازمند اشکال به خصوص از اطلاعات مدیریت حسابداری هستند تا بیش از پیش از ضروریات تصمیم شان در محیط های بی ثبات حمایت کنند و به آنها در کنترل پیشرفت در مقابل تدابیر کمک کند. همچنین تحقیق در مدیریت حسابداری حاکی از این است که تغییرات در محیط بیرونی یک سازمان باید منجرب تغییر در سیستم های مدیریت حسابداری یک سازمان شود.

 در یک مناقصه حمایت از چنین تغییراتی در محیط عملی، استادان دانشگاه، حسابداران شرکتها و مشاوران همانند هم سیستم ها و روشهای جدید و پیشرفته مدیریت حسابداری را گسترش می دهند مثل فعالیت بر پایه قیمت، فعالیت تعیین شده، ایجاد قیمت چرخه زندگی و متعادل کردن کارت امتیازها نزدیک به میزان اجرائی[3].

 اما مدرک عملی اندک مبنی بر اینکه نرخ واقعی از گزینش تغییرات در سیستم های مدیریت حسابداری و / یا نیروهایی که تحریک می کنند یا مانع تغییرات در سیستم های مدیریت حسابداری می شوند، وجود دارد[4].

 این تحقیق با بررسی میزان تغییر سیستم های مدیریت حسابداری و کنترلی که در 31 شرکت تولیدی کانادائی در طول سه سال تغییر کردند با کتب مربوط به تغییر مدیریت حسابداری همکاری می کند. به ویژه این تحقیق ظرفیت و موقعیت تغییر مدیریت حسابداری و تأثیر اقتصاد معین و بی ثباتیهای هم تراز سازمان بر روی تغییر مدیریت حسابداری را بررسی می کند. این تحقیق توسط ایجاد یک متغیر جدید، تدبیر مناسب تر به پیشگویان مشهود تغییر در مدیریت حسابداری دانش کنونی را افزایش می دهد و شدت نتایج رقابت تغییر در مدیریت حسابداری در سازمانها را نشان می دهد. مطالعات قبلی به این نتیجه رسیدند که هیچ رابطه ای بین تغییر در مدیریت حسابداری و شدت رقابت وجود ندارد. به علاوه، این تحقیق منافع دریافت شده و مشکلات مواجه شده در طول فرایند تغییر در مدیریت حسابداری را اطلاع می دهد.

 یادداشت های این مقاله همانند زیر سازماندهی شده است : بخش 2 این تحقیق چهارچوبی نظری و کتب قبلی را نشان می دهد. در بخش 3 روش تحقیق و تعریف انواع مطالعه توضیح داده می شود. بخش 4 نتایج دنبال شده توسط بحث و نتیجه گیری در بخش پایانی را نشان می دهد.

 چهارچوب نظری و بررسی کتب :

 نظریه احتمال توضیحی را فراهم می آورد درباره اینکه چرا سیستم های مدیریت حسابداری بین عملکرد شرکتها در زمینه های مختلف تفاوت دارد[5].

 نظریه احتمال مدیریت حسابداری بر مبنای فرضی است که به طور کلی هیچ سیستم حسابداری مناسب مربوط به همه سازمانها در تمام موقعیت ها وجود ندارد. تقریباً نظریه احتمال تلاش می کند تا جنبه های ویژه ای از یک سیستم حسابداری را که در موقعیت های معین تعریفی شرکت داشتند را شناسایی کند و یک حریف مناسب را نشان می دهد. سیستم های مدیریت حسابداری سازگار شده اند تا اطلاعاتی را فراهم کنند که مدیران را در رسیدن به اهداف سازمان یافته کمک کنند. بنابراین اثر سیستم مدیریت حسابداری بتواند ویژگی ها و کیفیت اطلاعات موردنیاز را افزایش دهد، برای یک مدیر مفید خواهد بود. نیاز برای یک اندازه مناسب بین سیستم های محیطی و سازمان یافته[6] چقدر طراحی مؤثر یک سیستم حسابداری به توانایی هایش بستگی دارد تا با تغییرات در شرایط برونی و عوامل درونی سازگاری کند[7].

 سازمانها سیستم های بازی هستند که منابع درونی را از محیط بیرونی دریافت می کنند و برونی را به محیط باز می گردانند. برای موفقیت سازمانها باید یک رابطه سازگار با محیط را حفظ کنند. بنابراین تغییرات در محیط منجرب تغییر در سازمانها می شوند که به نوبت منجرب تغییرات در عملکردهای مدیریت حسابداری می شود. وایل (1999) اظهار می کند که محیطی که در مدیریت حسابداری به کار گرفته شده ما

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد پیش بینی تحول در سیستم های مدیریت حسابداری نتایج تدبیر اقتصادی تر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.