مشخصات این فایل
عنوان: جذام و هپاتیت و سرطان
فرمت فایل : پاورپوینت
تعداد اسلاید: 25
این مقاله درمورد جذام و هپاتیت و سرطان می باشد.
خلاصه آنچه در مقاله جذام و هپاتیت و سرطان می خوانید :
انتقال بیماری
این بیماری درهرسنی بوجود می آیدوهردوجنس رامبتلا می کند،امادربعضی نژادها بروز بیماری درمردان بیشتراززنان است.ازنظرشغلی ،اکثریت جذامیان ایران را کشاورزان تشکیل میدهند.
جدام نوع ترواگیرداراست.دراین نوع بیماری ،فردبیماردرهرشبانه روزحدود 100میلیون میکروب جذام راازطریق ترشحات بینی خود به محیط خارج دفع می کند.باتوجه به این که عامل جذام دربدن پشه خاکی وساس هایی که از بیماران درمان نشده تغذیه کرده اند یافت می شده است.
ویروس هپاتیت و انواع آن
ویروس هپاتیت D
ویروس هپاتیت D برای همانند سازی خود از ویروس هپاتیت B و امکانات سلول میزبان استفاده می کند. این ویروس ناقص است و از نظر اندازه و ساختمان ژنوم نیاز به کمک برای همانندسازی مانند ویروئیدهای گیاهی است. ژنوم این ویروس فقط یک پروئتین کپسیدی را کد می نماید. ویروس دارای ژنوم RNA منفی، تک رشته ای، حلقوی و کوچک است. ویروس دارای پوشش است و احتمالا دارای ۳ فرم است. همانند هپاتیت B به سلولهای کبد متصل شده و وارد آن می شود. نسخه برداری و همانندسازی ویروس غیر متعارف است. این ویروس مانند هپاتیت B از طریق مایعات بدن انتشار می یابد.
عوامل سرطانزا
روش تغذیه : مصرف برخی از انواع غذاها در ایجاد یا جلوگیری از پیدایش بعضی از سرطانها تاثیر دارد.مانند نوشیدن نوشابه های بسیار داغ ( چای ، قهوه و ...) خوردن غذاهای داغ ،فقر غذائی و کمبود ویتامین آ ، استفاده ناکافی از میوه جات و سبزیجات تازه ، مصرف ماهی خشک و نمک زده ، ترشیجات ، شوریجات در ایجاد برخی سرطانها نقش دارند
تریاک : بویژه سوخته آن یک سرطانزای بسیار قوی در ایران است که در ایجا د سرطانهای مثانه ، حنجره، ریه و... نقش دارد.
بعضی از کرمها : بعضی از کرمها که در داخل بدن مستقر می شوند و یا در مجاری صفراوی رشد می کنند .
مسائل مربوط به ازدواج و بارداری : سن ازدواج ، سن باردار شدن ، تعداد زایمان ، شیر دادن و .... در ایجاد سرطان سینه و دهانه رحم مؤثر شناخته شده اند.
مواد شیمیائی و مشاغل : تماس با اغلب مواد شیمیائی مانند اغلب رنگها ، تنفس گرد و غبار برخی معادن و خوردن برخی مواد شیمیائی.
منشاء سرطان
بدن از انواع بسیاری از سلولها ساخته شده است. این سلولها به شیوهای کنترلشده رشد میکنند و تقسیم میشوند تا سلولهای بیشتری تولید کنند که برای سالم نگهداشتن بدن لازم است.هنگامی که این سلولها پیر یا آسیبدیده میشوند، میمیرند و با سلولهای جدید جایگزین میشوند،اما گاهی این فرآیند منظم به هم میخورد. ماده ژنتیکی یا DNA سلول ممکن است آسیب ببیند یا تغییر کند و در آن جهشهای رخ دهد که بر رشد و تقسیم طبیعی سلول اثر بگذارد،هنگامی که این واقعه رخ میدهد، این سلولها هنگامی که بایست بمیرند، نمیمیرند، و سلولهای جدیدی تشکیل میشوند که بدن به آنها نیازی ندارد. این سلولهای اضافی ممکن است تودهای بافت را تشکیل دهند که تومور نامیده میشود...
بخشی از فهرست مطالب مقاله جذام و هپاتیت و سرطان
مقدمه
جذام چیست؟
انتقال بیماری
انواع جذام
علائم بیماری
هپاتیت چیست؟
ویروس هپاتیت و انواع آن
سرطان چیست ؟
انواع سرطان
عوامل سرطانزا
نحوه ایجاد و انتشار سرطانها
منشاء سرطان
انواع تومور
علائم اولیه سرطان
سرطانها و تغذیه
دانلود پاورپوینت جذام و هپاتیت و سرطان