فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید : 46 اسلاید
تاریخچه :
کاربری علمی ضدعفونی کننده ها 150 سال پیش / اقدامات عملی به دوران باستان
–جنگجویان : آتش / آب جوش
–ارسطو و اسکندر مقدونی
nگزارش هومر : سولفور ( دی اکسید سولفور) 800 سال پیش از میلاد – اپیدمی گسترده طاعون
n. پزشک هندی سوسروتا 500 پس از میلاد -اطاقهای عمل گازدهی شوند
nپزشک سویسی پاراسلسوس در اواخر قرن 16 میلادی فارماکوپهای تهیه کرد و مواد مثل جیوه, سرب, آرسنیک, مس, آهن و سولفور را معرفی نمود.
nدر سال 1810 نیکولاس اپرت در فرانسه روش حرارت دادن مواد غذایی – کنسرو
nجیرولامو فراکاسترو ایتالیایی( همکلاس آقای کوپرنیک ) در اوسط قرن شانزدهم سه کتاب در مورد واگیری نوشت که در آن اشاره کرد.
حرارت و فیلتراسیون
در قرون وسطی حرارت در شکل آتش جهت نابود کرد لباسها و اجساد افراد بیمار مورد استفاده قرار میگرفت.
جوبولت درسال 1718 و اپرت در سال 1810 موفق شدند از روش جوشاندن 15 دقیقه ای و بستن درب قوطی در نگهداری مواد غذایی استفاده کنند.
بعدها روشهای حرارتهای غیر پیوسته توسط تیندال به نام تیندالیزاسیون و پاستور به نام پاستوریزاسیون مورد استفاده قرار گرفت. فیلتراسیون نیز در ابتدا جهت خالص سازی آب مورد استفاده قرارگرفت و بعدها تیندال در سال 1881 کارایی آن را اثبات نمود.
پاورپوینت درباره دزانفکتان ها و نحوه انتخاب آن درمحیط های آزمایشگاهی