(( فهرست مطالب))
صفحه عنوا ن ردیف
6 پیشگفتار 1
7 معرفی استاندارد 2
10 طرح برنامه آموزشی 3
12 طرح برنامه درسی 4
14 طرح درس 5
18 لیست تجهیزات و مواد مصرفی آموزش 6
23 طرح لی آت 7
25 سوالهای تئوری و عملی 8
67 چند نکته راجع به اثاثیه آشپزخانه 9
69 تعریف اصطلاحات آموزشی 10
71 گزارش آموزش 11
73 آئین نامه مربی 12
76 ضوابط مخصوص فراگیر 13
78 معرفی منابع 14
بسمه تعالی
پیشگفتار:
هنر رابطه ای ظریف وحساس با عاطفه و احساسات دارد و به جرأت می توان گفت اگر این مقوله را از زندگی بشر حذف کنند آنچه باقی می ماند چیز قابل توجهی نخواهد بود
زیرا از آغاز حیات انسان بر کره خاکی یکی از اشتغالات ذهن آدمی به این نکته معطوف بوده است که چگونه می توان غریزه گرسنگی را اشباع کرد ؟ این روند تا امروز نیز ادامه یافته است به گونه ای که می توان گفت بسیاری از پیشرفتهای شگرفت انسان درعرصه
صنعت و کشاورزی مرهون همین غریزه ساده و ابتدایی بوده است
دانستن هنری از هنرهای مختلف در موارد گوناگون زندگی لازم و واجب است و این امر نه تنها خود مایه سرگرمی بوده بلکه در اقتصاد خانواده نیز سهم موءثری را دارا خواهد بود .
در پایان لازم می دانم که از همکاری و تشویق دخترم و تمامی عزیزان به ویژه خانم شمس و خانم یوسفی سپاسگذار باشم
با آرزوی موفقیت
مهین خاکزاد
شهریور ماه 1383
توانایی ها ردیف
توانایی تشخیص عوامل موثر محیط کار 1
توانایی نگهداری و شستشوی وسایل کار و مواد اولیه 2
توانایی پاک کردن , شستن, خشک کردن, سرخ کردن سبزیجات و صیفی جات 3
توانایی آماده سازی انواع گوشت 4
توانایی روشن کردن و تنظیم درجه حرارت فر بر حسب درجه فارنهایت یا سانتیگراد 5
توانایی توزین یا پیمانه کردن مواد مختلف 6
توانایی آماده سازی و چیدن میز شام و آرایش بشقاب و دیس و تزئین دستمال سفره 7
توانایی تهیه اردور 8
توانایی تهیه سالاد 9
توانایی تهیه سس 10
توانایی تهیه سوپ 11
توانایی تهیه املت 12
توانایی تهیه ساندویچ 13
توانایی تهیه پاته 14
توانایی تهیه پوره 15
توانایی تهیه ژیگو 16
توانایی تهیه استیک 17
توانایی تهیه کتلت 18
توانایی تهیه پنکیک با گوشت 19
توانایی تهیه شاتوبریان 20
توانایی تهیه تورندو 21
توانایی تهیه راگو 22
توانایی تهیه رتی فیله 23
توانایی تهیه پودینگ گوشت 24
توانایی تهیه گولاش 25
توانایی تهیه همبرگر 26
توانایی تهیه فیله 27
توانایی تهیه بیف استروگانف 28
توانایی تهیه بیفتک 29
توانایی تهیه پیراشکی گوشت 30
توانایی تهیه ماکارونی 31
توانایی تهیه غذا با مرغ 32
توانایی تهیه غذا با بوقلمون 33
توانایی تهیه غذا با غاز یا مرغابی 34
توانایی تهیه غذا با بلدرچین 35
توانایی تهیه غذا با ماهی 36
توانایی تهیه غذا با میگو 37
توانایی تهیه غذا با خرچنگ دریایی 38
توانایی تهیه فوندو 39
توانایی تهیه گراتن 40
توانایی تهیه سوفله 41
توانایی تهیه رولت 42
توانایی تهیه موسکا 43
توانایی تهیه پروک 44
توانایی تهیه پیتزا 45
توانایی تهیه کنسومه 46
توانایی تهیه راتاتوی 47
توانایی تهیه پتاژ 48
توانایی تهیه کرپ 49
توانایی تهیه دسر 50
شامل89صفحهword
دانلود تحقیق اشنایی کامل با اشپزی