لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه21
فهرست:
- چکیده---------------------------------------------
- مقدمه---------------------------------------------
- دو نوع اصلی شبکه خانگی-----------------------------------
- انواع شبکه های بی سیم------------------------------------
- انواع شبکه های کابلی-------------------------------------
- سخت افزار شبکه بی سیم WLAN---------------------------
- توپولوژی های شبکه WLAN------------------------------
- امنیت شبکه بی سیم-----------------------------------
- نتیجه گیری و پیشنهادها---------------------------------
شبکه های WLAN
چکیده - شبکه های محلی (LAN ) می توانند به دو صورت کابلی (Wired ) یا بی سیم (Wireless ) طراحی گردند . درابتدا این شبکه ها به روش کابلی با استفاده از تکنولوژی Ethernet طراحی می شدند اما اکنون با روند رو به افزایش استفاده از شبکه های بی سیم با تکنولوژیWi-Fi مواجه هستیم. در شبکه های کابلی بایستی از محل هر ایستگاه کاری تا دستگاه توزیع کننده به صورت مستقل کابل کشی صورت پذیرد. شبکه های بی سیم نیز شامل دستگاه مرکزی (Access Point ) می باشد که هر ایستگاه کاری می تواند حداکثر تا فاصله 30 متر ی آن قرار گیرد. شبکه های بی سیم (WLAN ) می تواند یکی از سه استاندارد ارتباطی Wi-Fi را بکار می برند.
- مقدمه
نیاز روز افزون به پویایی کارها ، استفاده از تجهیزاتی مانند تلفن همراه ، پیجرها و ... بواسطه وجود شبکه های بی سیم امکان پذیر شده است. وقتی از شبکه اطلاعرسانی سخن به میان میآید، اغلب کابل شبکه به عنوان وسیله انتقال داده در نظر گرفته میشود. در حالیکه چندین سال است که استفاده از شبکه سازی بیسیم در دنیا آغازگردیده است.
تا همین اواخر یک LAN بیسیم با سرعت انتقال پایین و خدمات غیرقابل اعتماد مترادف بود، اما هم اکنون تکنولوژیهای LAN بیسیم خدمات قابل قبولی را با سرعتی که حداقل برای کاربران معمولی شبکه کابلی پذیرفته شده می باشد، فراهم می کنند.
WLANها (یا LANهای بیسیم) از امواج الکترومغناطیسی (رادیویی یا مادون قرمز) برای انتقال اطلاعات از یک نقطه به نقطه دیگر استفاده میکنند. اگر کاربر یا شرکت یا برنامه کاربردی خواهان آن باشد که داده و اطلاعات مورد نیاز خود را به صورت متحرک در هر لحظه در اختیار داشته باشد شبکه های بی سیم جواب مناسبی برای آنها ست.
هر شبکه کامپیوتری باید با توجه به شرایط و سیاست های هر سازمان ، طراحی وپیاده سازی گردد . در واقع شبکه های کامپیوتری زیر ساخت های لازم را برای به اشتراک گذاشتن منابع در سازمان فراهم می آورند؛در صورتیکه این زیر ساختها به درستی طراحی نشوند، در زمان استفاده از شبکه مشکلات متفاوتی پیش آمده و باید هزینه های زیادی به منظور نگهداری شبکه وتطبیق آن با خواسته های مورد نظر صرف شود.
در زمان طراحی یک شبکه سوالات متعددی مطرح می شود:
-برای طراحی یک شبکه باید از کجا شروع کرد؟
-چه پارامترهایی را باید در نظر گرفت ؟
-هدف از برپاسازی شبکه چیست ؟
- انتظار کاربران از شبکه چیست ؟
- آیا شبکه موجود ارتقاء می باید ویا یک شبکه از ابتدا طراحی می شود؟
-چه سرویس ها و خدماتی برروی شبکه ارائه خواهد شد؟
- دو نوع اصلی شبکه خانگی
راه اندازی شبکه خانگی به دو صورت کابلی و بی سیم میسر است که هریک از اینها مزایا و معایب خود را داراست. این که شبکه کابلی مناسب کار شماست یا شبکه بی سیم بستگی به شرایط شما دارد. همچنین می توانید ترکیبی از این دو نوع را داشته باشید.
1-2. شبکه های کابلی
در شبکه های کابلی تمامی کامپیوتر ها از طریق کابل به شبکه متصل می شوند.این کابل ها از نظر ظاهری کمی ضخیم تر از کابل تلفن هستند. تا همین چند مدت پیش شبکه های کابلی تنها گزینه موجود بودند. شبکه کابلی دارای امتیازات و معایبی است که عبارتند از:
- مزایا:
- تجهیزات آن ارزان است.
- اکثر کامپیوترهایی که در چند سال اخیر ساخته شده اند،دارای آداپتور شبکه کابلی هستند.
- سرعت انتقال داده ها در شبکه کابلی تا حدودی سریع تر از شبکه بی سیم است.
- عموما امنیت در شبکه های کابلی بیشتر است زیرا دسترسی فیزیکی به این شبکه ها سخت تر است.
- معایب:
- کابل کشی بین تمامی اتاق ها مشکل است.
- کابل های شبکه باعث به هم ریختگی نظم اتاق ها می شوند.
کابل های شبکه ممکن است شل شده و باعث قطعی ا
مقاله در مورد شبکه های بی سیم