جزوه تایپی اصول مهندسی 2 صنایع غذایی ، 52 صفحه با فرمت pdf
برخی عناوین :
انتقال حرارت
فرایند حرارتی
رطوبت سنجی
انتالپی
سیالات
انواع پروانه ها
توان لازم برای همزنها
خوردگی
محافظت و جلوگیری از خوردگی
جزوه تایپی اصول مهندسی 2 صنایع غذایی
جزوه تایپی اصول مهندسی 2 صنایع غذایی ، 52 صفحه با فرمت pdf
برخی عناوین :
انتقال حرارت
فرایند حرارتی
رطوبت سنجی
انتالپی
سیالات
انواع پروانه ها
توان لازم برای همزنها
خوردگی
محافظت و جلوگیری از خوردگی