فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره روستای یوسف آباد

اختصاصی از فی موو تحقیق درباره روستای یوسف آباد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره روستای یوسف آباد


تحقیق درباره روستای یوسف آباد

فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 41 صفحه

 

 

 

 

 

هویت ده  و موقعیت عمومی و خصوصی جغرافیایی:

روستای یوسف آباد از توابع شهرستان قوچان و در استان خراسان رضوی قرار دارد، این روستا در چهار کیلومتری غرب واقع و از توابع شهر قوچان است. ده قبلا در کنار شاهراه قدیم بجنورد قرار داشت ولی پس از خرابی سیل در محل فعلی احداث گردید.جاده نیز تغییر یافت و روستا در جنوب آن قرار گرفت شمال رودخانه اترک،‌ شمال غرب اترآباد و مشرق آن شهر کهنه است. در 09-37  درجه عرض شمالی و 21- 58 درجه طول شرقی و در دشتی هموار قرار گرفته است ارتفاع از سطح دریا 125 متر وسعت ده از نظر زمینهای زراعی به 97 هکتار می رسد. جدید بصورت خیابان بندی احداث و ده قدیم دارای یک کوچه و اغلب منازل دو طبقه بود و بیشتر خشت خام بود طبقه بالا محل سکونت و طبقه پایین استبل بود. فعالیت مردم ده کشاورزی، دامپروری و باغداری است اکثر زمینهای ده موقوفه وقف مسجد یا امام رضا (ع) و یا حضرت سیدالشهدا است.

 در قدیم اجاره ها در سال 150 تومان بود. نصف زمینهای اربابی اصلاحات اراضی بین زارعین تقسیم شد و 84 نفر دارای زمین شدند که به هر یک صدو چهار هکتار تعلق یافت. محصولات ده چغند قند، گندم و جو، سیب زمینی و گوجه فرنگی و زیر کشت 820 هکتار در سال 53 و 400 هکتار مالکین 400 هکتار کارخانه قند مقدار مصرفی در هر هکتار 20 تا 25 کیلو برداشت. خرده مالکین تا حدود 25 تن و زمینهای مورد اجاره کارخانه 40 تن در هکتار بوده است.

گندم و جو به صورت آبی و دیم کشت می شود، حدود 80 هکتار آبی است بزری که در هر هکتار مصرف می شود 50 من قوان و مقدار بازدهی در هر هکتار دو تا سه خروار است حدود 15 هکتار باغ انگور در ده وجود دارد منابع استفاده برای مشروب کردن زمینهای آب رور اترک،‌ قنات و چاه بوده قبلا در منازل حدود 100 چاه دستی برای استفاده و شرب آب منازل وجود داشت.

تعداد گوسفندان در حدود 800 رأس جمعیت در سال 1353 – یکصدو شصت خانوار با 800 نفر سکنه در سال 1369 با 201 خانوار بالغ گردیده است زبان اهالی ترکی و مذهب شیعه است.

اما در حال حاضر این روستا دارای 231 خانوار و جمعیت آن 998 نفر است. محصولات اساسی آن گندم و جو، سیب زمینی، گوجه فرنگی و باغات انگور آن حدود 80 هکتار می باشد و تعداد گوسفندان این روستا حدودا 100 راس است.

ناهمواریها

شهرستان قوچان به واسطه وجود کوههای اطراف آن منطقه ای کوهستانی است و قمست هموار آن جلگه قوچان، فاروج را در بر می گیرد و چون قسمت های اولیه رود اترک را که اکنون از شمال شهر می گذرد شیرین می گفته اند بدین جهت مسیر ادامه رود اترک را دره شیرین نام نهاده اند.

کوه هزار مسجد در شمال قوچان واقع شده و دنباله سلسله جبال البرز است که در منطقه قوچان از شرق گیمنان تا گردنه الله اکبر امتداد پیدا می کند کوه هزار مسجد خود جزئی از یک کوهستان بزرگتری به نام کوپت داغ است که از سر فلات ایران در شمال غربی می گذرد و به طرف دریای خزر امتداد می یابد.

ارتفاعات جنوبی دنباله ی کوههای آلاداغ است که به طرف جنوب کشیده می شود و دنباله ی آن به کوه بینالود اتصال پیدا می کند و بلند ترین قله ی آن به نام شاه جهان نامیده می شود.

این روستا نیز در جلگه هموار مابین قوچان و فاروج قرار دارد که در شمال آن رودخانه ی اترک می باشد، روستا در منطقه ی کوهستانی است که در شمال آن کوههای هزار مسجد واقع شده و در ارتفاعات جنوبی آن کوههای آلاداغ است.

3 اقلیم آب و هوا وجود کوههای هزار مسجد، الله اکبر آلاداغ و شاه جهان برای یوسف آباد زمستانی سرد و تابستانی معتدل ایجاد کرده است. میزان بارندگی سالانه شهرستان قوچان 6/235 میلیمتر بوده است.

بادها

بادهای محلی محلی و موثر کشاورزی در این منطقه عبارتند از

الف) با آئیش: این باد در فصل تابستان و از طرف شرق می وزد این باد برای بار دار کردن خرمنها به منظور جدا شدن دانه ها از کاه مفید است.

ب) باد دولان: این باد نیز در تابستان و چهار و از طرف شمال می ورزد دولان بادی مرطوب می باشد که برای خرم نگه داشتن مزارع و نیز نرم کردن علوفه خشک مفید می باشد.

ج) باد جنوبی که گرم و خشک بوده و در اواسط تابستان می وزد این باید برای محصولات کشاورزی ضرر دارد.

د) نسیم کوه دره که در طول روز و شب می وزد.

ه) باد قبله که از طرف جنوب غرب و در فصل پائیز می وزد (علیزداده، 1310، 40)


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره روستای یوسف آباد
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.