لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 45
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا
دانشکده کشاورزی ورامین
سمینار کارشناسی با عنوان
نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
استاد راهنما : جناب آقای محمدرضا اسحاقی
گردآورنده : سینا فرجی
تابستان 1387
فهرست عناوین
نانو تکنولوژی ، فناوری
نوین .......................................................................................................4
تعریف نانو تکنولوژی .................................................................................................................4
تاریخچه نانو در جهان ................................................................................................................5
اصول پایه نانو تکنولوژی ............................................................................................................6
اساس ارتباط نانو تکنولوژی و علم و تکنولوژی غذا ....................................................................7
ارتباط نانو تکنولوژی با مهندسی کشاورزی و سیستم های غذایی .................................................9
عناصر پایه در فناوری نانو .................................................
تحقیق در مورد نقش فناوری نانو در صنایع غذایی