فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقالهISI خلاق: فلسفه یا علم؟

اختصاصی از فی موو دانلود مقالهISI خلاق: فلسفه یا علم؟ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

موضوع فارسی :خلاق: فلسفه یا علم؟

موضوع انگلیسی : Ethics: Philosophy or Science? 

تعداد صفحه : 5

فرمت فایل :pdf

سال انتشار : 2014

زبان مقاله : انگلیسی

چکیده

پاسخ به این سوال فرموله در عنوان شده است که اغلب متخصصان جهان در مسائل اخلاقی قطبی، ترین تمایل به در نظر گرفتن
اخلاق به عنوان یک رشته تأملات فلسفی هر دو از سنت که به آن مربوط، به عنوان اوایل سقراط و ارسطو، و
به خصوص توسط طبیعت گفتمان آن است، که به سادگی نمایش روح سنتز و رسالت جهانی آن است.
متفکران وجود دارد - و آنها چند، به خصوص در افق پس از اخلاقگرایی - که بر نیاز است که
استانداردهای اخلاقی اعمال شود، آوردن دانش بیشتر در مورد یک بخش مجزا از واقعیت - پدیده اخلاق - با
خاص به معنای علمی و روش ها.
هدف از این مقاله استدلال می کنند که اخلاق بازتاب نظری نظام را پوشش می دهد از اصول و ارزش های اخلاقی است با
وضعیت دو، فلسفی و علمی، بدون اینکه قادر به دقت تشخیص این که کدام طرف است مهم تر، حتی
هر چند، در چند نقطه، در رابطه با یک موضوع خاص، یا تفسیر فلسفی یا علمی این قدرت را دارد
پیروز شویم.

کلمات کلیدی: اخلاق؛ متافیزیک؛ اصول اخلاقی؛ ارتباطات شفاف؛ مغایرت؛ تحمل.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقالهISI خلاق: فلسفه یا علم؟

دانلود مقاله کاهش ضایعات غذایی

اختصاصی از فی موو دانلود مقاله کاهش ضایعات غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کاهش ضایعات غذایی


دانلود مقاله  کاهش ضایعات غذایی

 

 

 

 

چکیده:
موضوع بحث انگیز روند افزایشی ضایعات مواد غذایی، یکی از چالشهای جدی اکثر کشورها به ویژه، کشورهای در حال توسعه است، سیاستمداران و اندیشمندان مجامع علمی در جهان سوم درصدد برآمده اند برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در مراحل کاشت، داشت و برداشت و مراحل توزیع و مصرف چاره اندیشی کنند. بر همین اساس ضرورت دارد به خط مشی سیاست کلان، راهکارهای عملی و اجرایی جهت جلوگیری از ضایعات از جانب دولت و نیز بالا بردن سطح آگاهی عمومی در کاهش ضایعات اهمیت داده شود. در این مقاله همچنین مسایل مبتلا به مراحل کاشت، داشت و برداشت و نیز مرحله مصرف، تاثیر ضایعات در قیمت غذایی کشور، اثر فرسودگی ماشینهای کشاورزی در افزایش ضایعات، حمایت از کشاورزان در جهت افزایش بهره وری، اصلاح نظام خرید تضمینی، بسته بندی، خود کفایی در غلات در افق ده ساله، سهم کشاورزی در عوامل تولید ملی و ارزش تولید در اقتصاد ملی تجزیه و تحلیل شده است. در بخش دیگری از مقاله برنامه کنار گذاری کشت محصول (Set aside)، سیاستهای کاهش هزینه مبادله (Transaction cost)، کاهش یارانه بعضی از محصولات غذایی، بکارگیری مناسب خرید تضمینی، افزایش کیفیت بسته بندی، کاهش ضایعات از طریق بازاریابی مناسب (کارایی سیستم بازاریابی و ضایعات در سیستم بازاریابی) و نقش مجموعه فعالیت های بازاریابی، وظیفه متخصصین بازاریابی و پرهیز از دور باطل تولیدات نامناسب، نقش بازاریابی نامناسب و در افزایش ضایعات مورد بحث قرار گرفته است. با توجه به اهمیت استراتژیک بخش کشاورزی در ارزش تولید ناخالص کشور و ارزش صادرات غیر نفتی و اشتغال کشور کاهش ضایعات می تواند علاوه بر افزایش عملکرد محصولات زراعی و باغی، در ایجاد اشتغال، توسعه صادرات غیر نفتی و ایجاد امنیت غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است.
لغات کلیدی: کاهش ضایعات، امنیت غذایی، اصلاح نظام خرید تضمینی، برنامه کنار گذاری کاهش هزینه مبادله، کیفیت بسته بندی، بازاریابی مناسب
مقدمه:
یکی از سیاستهای جدی دولتها در امر امنیت غذایی، کاهش ضایعات غذایی است و از طرف دیگر سازمان FAO راههایی را برای جلوگیری از ضایعات مواد غذایی به مسئولان کشاورزی و تأمین کنندگان موادغذایی دولتهای عضو، ارائه داده است.
موضوع با اهمیتی که دولتمردان هر کشوری باید درنظر بگیرند تعیین خط مشی کلان در رابطه با کاهش ضایعات می باشد و بعد از تعیین خط مشی و سیاست کلان بایستی مسئولیتها و وظایف، سازمانهای خصوصی و دولتی مشخص و تعیین شود. در این راستا باید دو راه حل در نظر گرفته شود. راه حل اول مربوط به بالا بردن سطح آگاهی عمومی در کاهش ضایعات از طریق روشهای جلوگیری از ضایعات می باشد. البته این راه حل در روند درازمدت ثمردهی خواهد داشت. راه حل دوم مربوط به تدوین سیاستها از طرف دولتها می باشد. اجرای این سیاستهای بعد از تدوین اثرگذاری سریعتری در کاهش ضایعات خواهد داشت. بطور مثال کاهش سوبسید نان از طرف دولت می تواند سریعاً بر مصرف نان تأثیر گذارد.
تأکید بر دو راه حل فوق به علت افزایش جمعیت و کاهش منابع طبیعی، امکانات و منابع محدود می باشد و پاسخگویی به نیاز غذایی افراد بتدریج از جانب مسئولان دولتی مشکل می شود، غذا و امنیت غذایی نه تنها وجه اقتصادی
اجتماعی دارد، بلکه به تازگی چهره سیاسی گرفته و به عنوان ابزار سیاسی مورد استفاده کشورهای صنعتی قرار می گیرد.
با توجه به شرایط فعلی اقتصاد و کاهش درآمد ارزی در کشور باید، از امکانات استفاده بیشتری کرد، تا تولیدات را افزایش داد و از بند واردات رها شد و نهایتاً از هدر رفتن ارز جلوگیری کرد.
در این مقاله هدف بر این است، اهمیت جلوگیری از ضایعات بیشتر شکافته شود و نیز روشهای اقتصادی جلوگیری از ضایعات مورد تجزیه و تحلیل و بررسی قرارگیرد و در پایان
پیشنهادات و نتایج ارائه خواهد گشت.
تعداد صفحه :15

آثار ضایعات محصولات کشاورزی بر جنبه های مختلف اقتصادی:


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کاهش ضایعات غذایی

آموزش گام به گام و تصویری انجام پروژه بتن ( محاسبات دستی و نرم افزاری )

اختصاصی از فی موو آموزش گام به گام و تصویری انجام پروژه بتن ( محاسبات دستی و نرم افزاری ) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

آموزش گام به گام و تصویری انجام پروژه بتن ( محاسبات دستی و نرم افزاری )


پروژه کامل درس بتن (به همراه محاسبات دستی و نرم افزاری )

این پروژه کامل بتن که بصورت گام به گام شما را با روند انجام پروژه بتن با استفاده از نرم افزار و همچنین بصورت دستی آشنا میکند. در این پروژه سعی شده به صورت گام به گام ،نحوه تحلیل و طراحی یک ساختمان سه طبقه بتنی صورت کامل شرح داده شود. در ابتدا بارهای وارد بر ساختمان را بر اساس آیین نامه مبحث ششم و آیین ۲۸۰۰ بدست می آوریم سپس با استفاده از نرم افزار ETABS شروع به مدل سازی و طراحی سازه به صورت گام به گام میکنیم


دانلود با لینک مستقیم


آموزش گام به گام و تصویری انجام پروژه بتن ( محاسبات دستی و نرم افزاری )

دانلود مقالهISI فردی و سازمانی عوامل موثر بر اخلاق حرفه ای: کارکنان بوشهر دفتر اصلی سفارشی

اختصاصی از فی موو دانلود مقالهISI فردی و سازمانی عوامل موثر بر اخلاق حرفه ای: کارکنان بوشهر دفتر اصلی سفارشی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

موضوع فارسی : فردی و سازمانی عوامل موثر بر اخلاق حرفه ای: کارکنان بوشهر دفتر اصلی سفارشی

موضوع انگلیسی : Individual And Organizational Factors Affecting On The
Professional Ethics:Staff Of Bushehr Custom Main Office 

تعداد صفحه : 5

فرمت فایل :pdf

سال انتشار : 2014

زبان مقاله : انگلیسی

چکیده

هدف از این مقاله این است که نشان می دهد که عوامل فردی و سازمانی به طور قابل توجهی تحت تاثیر قرار حرفه ای
اخلاق در میان بوشهر سفارشی کارکنان، به طوری که دو پرسشنامه استاندارد برای سنجش نظر آنها استفاده شد. داده های جمع آوری شد
از 234 پرسشنامه دوزیر با استفاده از (2002) در مورد اخلاق حرفه ای. آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد به
تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری. یافته ها نشان داد که تفاوت معنی داری بین اخلاق حرفه ای و کارکنان وجود دارد خود
نوع استخدام و تجارب است. همچنین، تفاوت قابل توجهی در میان مسئولیت، وفاداری، برابری و عدالت وجود دارد،
هژمونی، احترام، احترام به ارزش ها و هنجارهای اخلاق حرفه ای است.

کلمات کلیدی: بهره وری، سازمان، شرکت در تصمیم گیری، روش های مدیریت


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقالهISI فردی و سازمانی عوامل موثر بر اخلاق حرفه ای: کارکنان بوشهر دفتر اصلی سفارشی