فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد فرآوری سیب

اختصاصی از فی موو تحقیق در مورد فرآوری سیب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد فرآوری سیب


تحقیق در مورد فرآوری سیب

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه19

فهرست مطالب

فهرست مطالب

 

انواع سیب.. 1

 

ویژگی‌های لازم برای فرآورش سیب.. 1

 

فیزیولوژی میوه.. 2

 

برداشت سیب.. 4

 

آب سیب و انواع آن.. 5

 

آب سیب صاف شده.. 5

 

آب سیب طبیعی.. 5

 

آب گیری از سیب به روش چلاندن.. 6

 

آب سیب مخلوط.. 6

 

گزینش نوع میوه.. 7

 

آسیا کردن سیب.. 7

 

فشردن و عصاره‌گیری از سیب.. 9

 

موادی که آب سیب را کدر می‌کنند.. 9

 

کاربرد آنزیم‌های پکتیناز.. 12

 

عوامل موثر بر زلال‌سازی آب سیب.. 13

 

گونه‌های تیرگی آب سیب.. 14

 

تیرگی‌های ناشی از نشاسته و دکسترین.. 14

 

تیرگی‌های ناشی از تانن‌ها در آب سیب.. 14

 

تیرگی‌ ناشی از صمغ‌ها در آب سیب.. 15

 

صاف‌سازی آب سیب.. 15

 

غلیظ‌سازی آب سیب به روش تبخیر.. 15

 

سردسازی آب سیب.. 16

 

انواع آب سیب.. 16

 

شربت سیب چشمک‌زن.. 16

 

آب سیب چشمک‌زن.. 17

 

آب سیب شیرین.. 17

 

آب سیب خشک.. 17


انواع سیب

در ایالات متحده آمریکا، پنج نوع فرآورده اصلی از سیب تولید می‌شود که شامل: آب سیب، سس سیب، کمپوت اسلایس، برگه سیب و سیب یخزده می‌شود. آب سیب و سس سیب و کمپوت اسلایس آن بیش از فرآورده های دیگر آن تولید می‌شود. مقدار تولید این فرآورده نیمی از کل تولیدات فرآیند شده را تشکیل می‌دهد. مقداری از سیب تولید شده به مصرف سرکه، ژله، کره سیب، مینس میت و اسلایس تازه می‌رسد. همچنین مقدار کمی نیز به مصرف تهیه شراب، اسانس، سیب کامل تنوری، حلقه سیب و نکتار تبدیل می‌رسد.

 

در فرانسه و انگلیس نیز مقدار قابل توجهی از سیب به آب سیب تخمیر شده (سیدر) تبدیل می‌شود. در آمریکا این نوع سیب مصرف ندارد. تقریباً تمام آب سیب مصرف شده در آمریکا به صورت تخمیر ناشده است.

ویژگی‌های لازم برای فرآورش سیب کیفیت فرآورده‌های صنایع تبدیلی سیب تحت تاثیر ویژگی‌های رسیدگی، صدمه دیدگی، فساد، اندازه میوه، شکل، اندازه حفره‌ای که بذر سیب در آن قرار می‌گیرد، گرانش مخصوص، رنگ سیب، رنگ گوشت سیب، سفتی مواد جامد محلول، مواد جامد کل، اسیدیته کل، میزان pH،


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد فرآوری سیب
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.