گزارش کارآموزی شرکت پگاه آذربایجان شرقی ، ( کارخانه تولید شیر و لبنیات پگاه تبریز ) ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 95 صفحه ،همراه با تصاویر (توجه با ورد 2010 باز شود در غیراین صورت امکان بهم چسبیدگی کلمات وجود دارد، البته اگر حوصله دارید می توانید همراه خواندن متن کلمات را فاصله گذاری کنید( توجه اگر در ورد 2010 هم مشکل بهم چسبیدگی وجود داشت یک سرچ در اینترنت کنید راه حلی برای موضوع ارائه شده است ) .اما گزارش کاراموزی کاملی است
و نکته اخر اینکه فقط 30 صفحه اش با افیس 2007 که من داشتم مشکل بهم چسبیدگی کلمات داشت ، 60 صفحه دیگر مشکلی نداشت ، حالا شاید با ورد 2010 اصلا مشکلی نداشته باشه یا اینکه فقط همان 30 صفحه مشکل داشته باشه ، ولی به قیمتی که گذاشتم همان 60 صفحه اش می ارزه
فهرست مطالب
تاریخچه 1
فصل اول:مقدمه 2
مقدمه: 3
شیروانواع آن: 4
مراحل مربوط به حمل شیر ازمزرعه تا کارخانه: 6
فصل دوم :آزمایشهای شیمیایی ومیکروبی 11
آزمایشگاه دریافت شیرخام: 12
آزمایش خواص ارگانولپتیکی (ظاهری): 12
اندازه گیریpH: 13
روشهای تعیین اسیدیته شیر : 14
محاسبه اسیدیته شیر : 17
اندازهگیری دانسیته شیر: 17
نتیجه گیری ونحوه محاسبه وزن مخصوص: 19
تاثیرتقلبات دروزن مخصوص شیر : 20
آزمایش صافی : 21
تست الکل: 21
درصدآب اضافی: 22
سنجش میزان پروتئین شیر (روش کجلدال): 22
روشهای سنجش نسبت درصدچرب یشیر: 26
هدف از انجام آزمایش تعیین درصد چرب یشیر : 26
روش ژربر: 27
تنظیم درصدچربی شیر به اندازه دلخواه (استانداردکردن): 30
آزمایش شیرخشک: 31
آزمایش سوماتیک: 32
تست آنتیبیوتیک: 32
تست جوش شیرین: 33
آزمایش تشخیص موادبازدارنده: 34
تست سود افزوده برشیر: 36
اندازهگیری نمک: 37
اندازهگیری نقطه انجمادشیر وکاربردآن درکشف تقلبات: 38
کنترلهای میکروبی 39
نمونه برداری برای کشت میکروبی: 41
شمارش میکروارگانیسمهای هوازی(total cunt): 42
فصل سوم :خط فرآیندوتولید 43
تولیدشیرپاستوریزه: 44
خط شیر استریل : 49
تولیدماست: 53
دوغگازدار و روش فرآوری آن: 55
تولید ماست موسیر: 56
خامه پاستوریزه: 57
خامه عسلی وفرآوری آن: 58
تولیدکره: 58
تولید و فرآوری پنیر(U.F) : 59
فصل چهارم :تجهیزات وتأسیسات 66
هموژنایزر 67
سیستمهای تبادل حرارتی 69
سپراتورها 73
بالانس تانک: 76
دیگ بخار: 77
سختی گیر: 80
تصفیه فاضلاب: 82
انواع فاضلاب: 82
سیستمهای تصفیه فاضلاب شهری 83
فصل پنجم :استانداردها 90
سیستم مدیریت زیست محیطی ISO 14001,1996/2004 91
سیستم مدیریت ایمنی وبهداشت شغلی OHSAS 18001:1999 91
سیستم مدیریت ایمنی فرآورده های غذایی HACCP : 91
سیستم مدیریت کیفیت ISO 22000 93
استقرارسیستمS5 93
نشان حلال : 94
منابع 95
گزارش کارآموزی شرکت پگاه آذربایجان شرقی