فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت در مورد فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا برای رشته صنایع غذایی

اختصاصی از فی موو پاورپوینت در مورد فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا برای رشته صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت در مورد فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا برای رشته صنایع غذایی

38 صفحه اسلاید

 

برخی عناوین :

مصرف کنندگان مواد غذایی چه خصوصیاتی را در مواد غذایی انتظار دارند

تولید کنندگان برای رفع انتظارات مصرف کنندگان چه اقداماتی انجام داده اند؟

اساس روش هایی که برای افزایش ماندگاری مواد غذایی بکار می روند چیست و دسته بندی آنها چگونه است

روشهایی که دسترسی میکروارگانیسم ها را به مواد غذایی کم میکند

تکنیک فشار هیدرواستاتیک بالا در ابتدا در چه محصولاتی بکار برده شد؟

سرامیک -

استیل -

- فلزات مرکب

 

این تکنیک در چه سالی شناخته شد و امروزه در کدام کشورها استفاده می شود؟

در سال 1899 توسط هیت شناخته شد. از سال 1990 هم در کشور ژاپن استفاده می شود. بعد از ژاپن آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی از این روش استفاده کردند.

آیا می توان این روش را برای تمام مواد غذایی استفاده کرد و اولین محصولات فرایند شده با آن کدام محصولات بودند؟

مانند سایر روشها این تکنیک برای تمام مواد غذایی کاربرد ندارد. البته مواد جامد ومایع را می توان با آن فرآوری کرد اما برای موادی با اسیدیته بالا مناسب تر است.

اولین محصولات فرایند شده با آن مرباها و آبمیوه ها بودند.

تا کنون برای چه محصولاتی به صورت موفقیت آمیز بکار برده شده است؟

•Ready to eat meat
•Avocado products(guacamol)
•Tomato salsa
•Applesauce
•Orang juice
•Oysters

در این تکنیک از چه محدوده فشاری استفاده می شود؟

فشاری بین 100_1000 مگاپاسگال

آیا این تکنیک صدمه ای به ماده غذایی وارد می کند؟

خیر، چون فشار از تمام جهات به محصول وارد می شود.البته محصولاتی نظیر توت فرنگی و مارشال مالو به دلیل هوای محبوس داخلی آسیب می بینند.

 

تکنیک فشار بالا به چند طریق انجام می شود؟

-روش سرد: در ابتدا برای فلزات، سرامیک، کربن، گرافیت و پلاستیک بکار می رفت سپس در صنایع غذایی استفاده شد که به دو صورت خشک و مرطوب است. در روش مرطوب ماده مستقیماً با واسطه فشار در ارتباط است ولی در روش خشک ماده توسط یک محفظه پلاستیکی پوشیده شده است و محصول به صورت بسته بندی شده است.

- روش گرم: در این روش از افزایش درجه حرارت تا حدود 200 درجه سانتیگراد استفاده می شود. این روش زمانی انجام می شود که یک واکنش شیمیایی در حال انجام است.

-روش داغ: در این روش از دماهای بالا حدود 2200 درجه سانتیگراد و فشار 1000-4000 اتمسفر استفاده میشود. واسطه می تواند یک گاز مثل آرگون، نیتروژن، هلیوم یا هوا باشد. زمان فرایند هم 6-12ساعت است. این روش هم در صنعت فلزات و سرامیک استفاده می گردد.

 

و عناوین زیاد دیگر


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت در مورد فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا برای رشته صنایع غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.