تعداد صفحات : 44
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
فهرست مطالب :
مقدمه
ماکارونی در حال حاضر به عنوان عنصری پر اهمیت در تامین غذای روزانه مردم دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است .
با توجه به این مهم گروهی از پیشگامان آرد سازی کشور در سال1373 بر آن شدند تا با استفاده از برترین و پیشرفته ترین ماشین الات و فن اوری شرکت بولر سوئیس اقدام به تولید ماکارونی مطابق با استانداردهای بین المللی نمایند که پس از طی مراحل و مسیر های مختلف به این مهم که همانا تاسیس کارخانهای منحصر به فرد در سطح خاور میانه به منزله تولید انواع ماکارونی به نام تک ماکارون بوده نائل آمدند . این ماشین الات پیشرفته تولید ماکارونی همتراز با دیگر کشورهای توسعه یافته جهان بوده و این اولین باری است که یک خط تولید پیوسته ماکارونی در ایران مورد استفاده قرار می گیرد . که در این راستا کیفیت محصولات از سوی مرکز تحقیقات شرکت بولر در سوئیس مورد تائید قرار گرفته است .
آشنایی با فعالیت های شرکت تولیدی تک ماکارون
شمای کلی مراحل تولید آرد
حین
حمل و نقل جلوگیری نماید .
کنترل کیفی کارتن :
- اندازه گیری خاکستر
- اندازه گیری گلوتن خشک
بررس خط تولید
- ویتامین ها
تعیین روش نمونه گیری و چگونگی اجرای آن
شرح آزمونهای مهم انجام گرفته در آزمایشگاه تک ماکارون
کارآفرینی کارخانه ماکارونی (باتمامی جداول و محاسبات)