لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل :Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :75
فهرست:
مقدمه
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت پژوهش
اهداف پژوهش
سئوالات تحقیق
فرضیات تحقیق
تعاریف مفهومی
تعاریف عملیاتی
تاریخچه استرس
مفهوم استرس
تعاریف استرس شغلی
نشانههای استرس
نشانهها و علائم استرس شغلی
عوامل استرسهای شغلی در محیط کار
رابطه استرس و عملکرد
مراقبتهای دائمی در برابر عوامل استرس و نشانههای آن
روشهای مقابله با فشار روانی در محیط کار
شیوههای جدید در پیشگیری از استرس
راهکارهای رفع استرس در محیط کار
نظریههای رضایت شغلی
تحقیقات انجام شده در خارج از کشور
طرحریزی سیستمهای کار
طرحریزی مجدد کار چیست
رضایت شغلی و حالات روانی
اعتبار الگوی ویژگیهای شغلی
هفته کاری فشرده
زندگی خانوادگی
انتظار...............................
چند سئوال در زمینه استرس شغلی
تحقیقات انجام شده در داخل کشور
خانواده
سروصدا
شکاف در ارتباطات
فشار عصبی ناشی از کار و روشهای مبارزه با آن
مفاهیم و تعریف فشار عصبی
عوامل فشار شغلی « استرس
اثرات فشار شغلی
استراتژیهای غلبه بر فشار شغلی
جامعه آماری
نمونه آماری و حجم نمونه
روش و طرح تحقیق
روشهای آماری
ابزار پژوهش
منابع
مقدمه:
افراد جامعهی کنونی بیش از پیش نسبت به استرس و پیامدهای آن هوشیار شدهاند. هشیاری فزاینده نسبت به رویدادهای ضربهآمیز زندگی، لزوم توجه را به واکنشهای افراد و شیوهای که در رویارویی با عناصر استرسزا اتخاذ میکنند، ضروری کرده است.
مجلههای تخصصی مملو از تحقیقاتی هستند که به بررسی واکنشهای افراد در برابر مسائلی از قبیل از دست دادن یکی از والدین (مرگ یا طلاق)، تعارضات و ابهامات شغلی در عهدهداری وظایف محوله، بیکاری و مشکلات اقتصادی، بازنشستگی پرداختهاند، نمونههای متعدد شکست و یا موفقیت در برابر چنین رویدادهایی را به دســت دادهاند و ایــن مـهم را به اثبات رساندهاند که اثر مخرب تجربههای تنیدگیزای زندگی میتواند در برخی از افراد برای همیشه باقی بماند در حالی که همین تجربهی گذر از موقعیتهای متلاطم و دردناک، طلاحیت پارهای دیگر از اشخاص را در قلمرو تعاملهای اجتماعی افزایش میدهد و حتی دستیابی آنها به مهارتهای بیشتر را در پی دارد.
ما برای این که بتوانیم درباره گسترهی اضطراب و عوامل مربوط به آن تحقیق به عمل بیاوریم گام نخست آن است که تعریف مناسبی از آن را ارائه دهیم:
اضطراب پدیدهای روانشناختی است که تقریباً همگان با آن آشنا هستند یا آن که در طول عمر خود، در موقعیتهایی به آن دچار شدهاند. این تجربه روانی – فیزیولوژیک در ابعاد آسیبشناسی روانی نیز شایعترین اختلالات را شامل میگردد. اما به طور کلی، اکثر افراد با توجه به استرس ناشی از کار آن را نگرانی حاصل از کاری تحت فشار بیان کردهاند.
استرس شدید میتواند عواقب شموی در کیفیت کار به بار آورد و روحیه کارمندان را تضعیف میکند. طی بیست سال گذشته، مطالب زیادی درباره میزان استرسی که افراد در مشاغل گوناگون تجربه میکنند، نوشته شده است.
بد نیست به این نکته اشاره کنیم که تمام شغلها با استرس همراهند و هیچ کاری برای از بین بردن کامل آن نمیتوان انجام داد. با وجود این در وهله اول میتوانید رویکردهایی را در کارتان ایجاد کنید تا وقوع استرس را به حداقل برسانید و سپس راهبردهای مؤثری را برای پرداختن به استرس موجود به کار ببرید. امروزه استرس یا تنش نامی آشنا برای عموم مردم است و در زندگی روزانه ما به طور فراوان و به علل مختلف مشاهده میشود.
دنیای صنعتی و پیشرفتهای روز افزون آن گرچه باعث آسایش جسمی افراد شده ولی بار فکری آنان را افزایش داده است. نگرانی افراد نسبت به کار ، مشکلات اجتماعی و اقتصادی ، انتظارهای سازمان از کارمندان ، پیشرفت تکنولوژی، اشکالهای مدیریتی و توقع کارکنان و
پایان نامه در مکورد تاثیر میزان استرس و فشار کاری کارمندان بانک سپه