این محصول در قالب PDF و در81 صفحه می باشد.
این پروژه کار آفرینی هم در قالب درس کار آفرینی دانشجویان عزیز قابل ارائه میباشد و هم میتوان به عنوان طرح توجیهی برای دریافت وام های اشتغالزایی به سازمان مورد تقاضا ارائه نمود.
مقدمه
کنسرواسیون مواد غذایی عبارتست از ایجاد شرایطی که تحت آن شرایط مواد
غذایی از عوامل فساد عاری شده و نیز این عوامل نتوانند مجدداً در آن نفوذ نمایند
و بدین ترتیب مواد غذایی تا مدتهای بسیار طولانی سالم باقی بمانند.
کنسرواسیون از ک لمه لاتین کنسرو به معنی حفاظت گرفته شده و کنسرواسیون
یا Caning مواد غذایی وسیله حرارت در ظروف در بسته غیر قابل نفوذ را
(Nicolas Appert) می گویند که کلمه اخیر از نام آپر Appertisation
بنیانگذار این رشته گرفته شده است.
آپر که یک قناد فرانسوی بود در سال 1809 نتیجه آزمایشات و مطالعات خود
درباره نگهداری مواد غذایی را منتشر نمود و در همان سال نیز جایزه مربوطه نیز
به او تعلق گرفت.
وی توانست مواد غذایی گیاهی و حیوانی را در ظروف در بسته و غیر قابل نفوذ
هوا قرار داده و پس از مدتی حرارت دادن در شرایط آب جوش ، آنها را برای
مدتهای مدید سالم نگهدارد.
50 سال بعد از کشف آپر ، هنگامی که لوئی پاستور دربارۀ میکروبها و طرق
مختلف از بین بردن و عقیم کردن آنها نظریات خود را اعلام نمود ، چگونگی اثر
حرارت در قوطیهای در بسته بر روی میکروب ها روشن و توجیه گردید و صنعت
کنسر سازی با به کار گیری روش پاستوریزاسیون و استفاده از قوطیهای فلزی
پیشرفت قابل ملاحظه ای نمود.
تاریخچه صنایع کنسرو در ایران
صنعت کنسرو سازی در ایران در سال 1309 اولین بار توسط ا یرانیان مهاجر از
روسیه به نام آقای درخشان شروع گردید که با عدم موفقیت همراه بود.
وی مواد غذایی را در قوطی های ساخته شده دستی با استفاده از حلب پیت های
خالی بنزین شرکت نفت پس از عبور دادن از درون قلع مذاب کنسرو نمود.در سال 1316 تا 1319 دو کارخانه دولتی توسط ارتش در بندر عباس جهت تولید
کنسرو ماهی و در قائمشهر جهت کنسرو سبزیجات و موادگوشتی احداث گردید.
در سال 1340 کارخانه تولید رب گوجه آتاکو و در سال 1346 کارخانه کنسرو
دشت مرغاب ( یک و یک ) احداث و شروع به تولید نمودند.
پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی طرح احداث شرکت نوشابه غیر گازدار