فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد پرورش گاو

اختصاصی از فی موو تحقیق در مورد پرورش گاو دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد پرورش گاو


تحقیق در مورد پرورش گاو

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:8

  

 فهرست مطالب

 

نفخ

 

علایم بالینی و کالبد گشایی

 

درمان :

 

در موارد خفیف می توان از راهنمایی های زیر استفاده کرد :

 

علت مرگدر بیماریهای نفخ

 

استرس گرمایی در دامداری :

 

1- روش های کنترل استرس گرمایی برای بهبود تولید شیر و مبارزه با کاهش آن:

 

2-روش های کنترل استرس گرمایی برای بهبود وضعیت تولید مثلی حیوان:

 

نقش آزولا در تغذیه دام

 

استفاده از آزولا در تغذیه دام

 

مشخصات گیاه آزولا

 

ویژگى ‏هاى آزولا

 

روش تکثیر و انتشار آزولا

 

روش‏هاى مختلف استفاده از آزولا

 

آزولاى تر

 

آزولاى نیمه خشک (آب چکیده)

 

آزولاى خشک

 

آزولاى سیلوشده

 

نحوه استفاده از سیلوى آزولا در تغذیه دام

 

جفت ماندگی

 

سبب شناسی :

 

عواملی که روی دوره ماندن جفت تاثیر دارند :

 

بیماری زائی :

 

خارج کردن جفت با دست :

 

دارو های درمان جفت ماندگی :

نفخ یکی از بیماریهای گوارشی ٬تغذیه ای است .وجود برخی بیماریهای دستگاه گوارش و یا مصرف گونه های خاصی از گیاهان می تواند باعث بروز نفخ گردد .در بررسی انجام شده در آمریکا نفخ جزء چهارمین عامل ایجاد کننده مرگ ناگهانی معرفی شده است.در مطالعه ای روی 350 هزار راس گاو پرواری در ایلات کاترانس آمریکا میزان تلفات ناشی از نفخ حدود 1/0درصد بوده است .گوساله ها ٬بره های شیر خوار٬ اسب و گوسفند٬گاو شیری و پرواری به این بیماری مبتلا می گردند. گوسفند در مقایسه با گاو مقاوم تر است .نفخ شیر دان ٬نفخ شکمبه و نفخ روده از انواع رایج نفخ می باشند .علاوه بر این نفخ را می توان به درجات حاد٬ نیمه حاد٬ مزمن وبه نفخ اولیه و ثانویه تقسیم بندی کرد .پروتئین های محلول برخی گیاهان مثل لگومینوزها که بیشتر در سیتو پلاسم برگ ها موجودند ٬باعث ایجاد کفی پایدار در محیط شکمبه ای میشود.وجود این کف از خروج گاز ممانعت نموده و از عمل آروغ جلوگیری می کند ٬به این ترتیب نفخ ایجاد میشود .در مقابل مواد لیپیدی گیاهان و متابولیت های آنها و نیز موکوپروتئین های بزاق عوامل ضد کفی هستند که با کاهش فشار سطحی مایعات شکمبه به صورت ضد نفخ عمل میکنند . سرعت بالای غذا خوردن ٬ رطوبت و نم در غذا می تواند در بروز نفخ کمک کند .یونجه خشک٬ غذاهای نرم و آسیاب شده نیز میتواند نفخ ایجاد کند .مقدار زیاد کنسانتره در غذا با افزایش بروز اسیدوز و کاستن از حرکات دستگاه گوارشی در خروج گاز و عبور غذا از مسیر گوارشی در ایجاد نفخ موثر است .انسداد مری در اثر فشار خارجی ٬انسداد کاردیا ٬اختلال عصب واگ٬ فتق دیافراگم از عوامل مهم عدم خروج گاز از محیط شکمبه می باشد .بزاق در دستگاه گوارش با کاستن از کشش سطحی مایع شکمبه و با خاصیت بافری که داردو نیز با افزایش رقت مایع شکمبه ای و حرکت مواد غذایی ٬ در کاستن احتمال بروز نفخ و حتی جلوگیری از بروز آن موثر است .از بیماریهای عفونی غیر گوارشی که با اثر گذاری بر اعصاب یا دستگاه گوارش زمینه ساز بروز نفخ هستند ٬می توان بیماری های سل و کزاز را نام برد .در بیماری سل غدد لنفاوی مری متورم شده و با اعمال فشار خارجی بر مری مسیر آن را مسدود میکند.در بیماری کزاز در گوساله ها با ایجاد اختلال در عصب و اگ عمل ناودان مری مختل میگردد و این زمینه ساز بروز نفخ مزمن است .از عوامل میکروبی شکمبه باکتری های کپسول دار و پلی ساکاریدهای تولیدی آنها در بروزنفخ نقش بیشتری دارند .مراتع جوان و شاداب٬ مراتع اوره پاشی شده و مصرف زیاد گلوکز ٬کلسیم ٬ منیزیم و مواد زیاد نیتروژن دار به بروز نفخ کمک می کند .کلسیم با بولکه کردن استیل کولین و شل شدگی عضلات و منیزیم با ایجاد شل شدگی عضلات شکمبه ای در بروز نفخ موثر است .خصوصیات فردی دام همانند اثر ژنتیک دام در ساختمان شکمبه و حرکات آن و ترکیب پروتئین های بزاق و نیز عادت به چرا نیز از عوامل اثر گذارند .مصرف گونه های خاصی چون غلات جوان ٬کلم ٬ نخود٬لوبیا٬ لگومها شبدرسفید و قرمز نیز در این زمینه موثر است .

 

علایم بالینی و کالبد گشایی
لیس زدن به شکم ٬ تنگی نفس مشخص٬ خارج کردن زبان از دهان ٬ریزش بزاق ٬ خیز کیشه بیضه از علایم ظاهری وجود این بیماری است .در کالبد گشایی پس از تلف شدن دام پر خونی گره های لنفاوی سر و گردن ٬ پر خونی بخش فوقانی دستگاه تنفس ٬نرمی کلیه ها ٬پر خونی مخاط روده و گاهی موارد پارگی شکم و دیافراگم مشاهده میشود .تا چند ساعت پس از مرگ کف از بین میرود .لایه شاخی شکمبه به صورت ورقه ای کنده میشود و مخاط زیر آن به طور قابل توجهی پر خون به نظر میرسد . دامی که براثر نفخ زمین می خورد به زودی تلف میشود .

 

درمان :
در موارد خفیف می توان از راهنمایی های زیر استفاده کرد :

 

 

 

1-با قرار دادن تکه ای چوب در دهان ترشح بزاق را تحریک کرد دو سمت این چوب از دوطرف فک های دام بیرون میباشد و با طنابی به سر دام بسته شود تا قابل خروج نباشد یا بلعیده نشود .
2-از جوش شیرین به مقدار 150 تا 200 گرم در یک لیتر آب استفاده کرد و به دام خورانید .
3-از روغن های غیر سمی مثل روغن های گیاهی به دام خورانیده شود .
4-گاز را توسط لوله ای از بدن دام خارج کرد .
5-از داروهای مربوطه همانند پولوگزالون٬ L46و.... استفاده نمود .
6-مالیدن مخلوطی از روغن های غیر سمی با داروها به پهلوی دام ٬ با لیس زدن دام این مواد خورده میشود و اثر خویش را میگذارد .
7-از روغن ها و داروهای فوق در آبخوری ها استفاده کرد .(مقدار روغن های گیاهی 240 تا 300 گرم به ازاء هر راس دام و یا 1%حجم آبخوری)
8-از ترکیبات ضد نفخ در پلت های غذایی استفاده گردد .
9-اسپری روغن های گیاهی بر روی علف ها و علوفه های مرتع انجام شود. البته بارندگی تا حد زیادی این روغن ها را خواهد شست .


 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد پرورش گاو

تحقیق در مورد سیستمهای الکترونیکی

اختصاصی از فی موو تحقیق در مورد سیستمهای الکترونیکی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد سیستمهای الکترونیکی


تحقیق در مورد سیستمهای الکترونیکی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه10

نام فضا

مدت روشنایی

نوع چراغ

اداری

(250-300)Lx

فلورسنت لووردار

راهروها

(150-170)Lx

فلورسنت لووردار

آبدارخانه و خدماتی

(120-150)Lx

فلورسنتی رفلکتوری

موتورخانه و تأسیساتی

(120-150)Lx

فلورسنت رفلکتوری

راه پله ها

(120-150)Lx

فلورسنت کامپکت یا گرین

محوطه

(10-15)Lx

چراغهای پارکی

 

چیدمان چراغها با رعایت مسایل معماری داخلی و با هماهنگی دریچه های هوای تأسیسات مکانیکی خواهد بود. به جهت حفظ ایمنی کارکنان برای خروج از ساختمان و همچنین عدم اختلال در امور اداری در طول روز سعی می شود 30 الی 50 درصد روشنایی اتاقها و سرویسها و 100 درصد راه پله ها و راهروها روی برق اضطراری لحاظ شود.

مدارهای روشنائی دارای لوله کشی و مداربندی مستقل بوده و براساس اجرای لوله کشی از کف و سیستم ارتباط کلید به کلید توصیه می شود.

3- پریزهای برق:

در هر فضا جهت بهره برداری و تغذیه سیستمهای برق متحرک تعداید پریز برق منظور می شود. محل پریزها بر اساس مبلمان اداری و روی دیوارها خواهد بود.

سیستم اعلام حریق پیشنهادی برای این پروژه از نوع عادی (Conventional) می باشد و به منوظر دست یابی و تشخیص سریع محل حریق علاوه بر زون بندی مناسب، از چراغهای نشانگر (Indicotor) در ورودی اتاقها نیز استفاده می گردد.

10- سیستم پیام رسانی صوتی:

جهت پخش پیامهای عمومی به کارکنان اداری در سیستم صوتی در راهروها و طبقات و با مداربندی خاصی که امکان مستقل کرده فضاها وجود داشته بادش استفاده می شود. محل مرکز صوتی و تجهیزات ضبط و پخش و تقویت کننده ها در کنار مرکز تلفن و با اپراتور مشترک می تواند باشد.

سیستم صوتی سالن


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد سیستمهای الکترونیکی

طرح لایه باز رستوران و فست فود 16

اختصاصی از فی موو طرح لایه باز رستوران و فست فود 16 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح لایه باز رستوران و فست فود 16


طرح لایه باز رستوران و فست فود 16

طرح لایه باز رستوران و فست فود ارائه شده در این لحظه از سایت تخصصی گرافیک امینا سل یک طرح مناسب برای رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا می باشد.

از ویژگی های این طرح لایه باز رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این طرح رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا کاملا لایه باز بوده و به راحتی می توانید هر گونه تغییر مد نظرتان را در هر یک از لایه های آن اعمال کنید.
  • تعداد لایه های بکار رفته در این طرح لایه باز رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا بیش از ۵۰ لایه کاملا تفکیک شده و قابل ویرایش می باشد.
  • این طرح لایه باز رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا اختصاصی بوده و تنها از سایت تخصصی گرافیک امینا سل می توانید آن را دانلود کنید.
  • طرح لایه باز رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا در سایز 20 در 27 سانتیمتر با رزولیشن ۳۰۰dpi مناسب جهت چاپ می باشد.
  • حجم این طرح لایه باز رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا تنها 23 مگا بایت می باشد.

دانلود با لینک مستقیم


طرح لایه باز رستوران و فست فود 16

تحقیق در مورد دایره های عدد نویز

اختصاصی از فی موو تحقیق در مورد دایره های عدد نویز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد دایره های عدد نویز


تحقیق در مورد دایره های عدد نویز

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه32

فهرست مطالب

  1. 5 دایره های عدد نویز
  2. 6 دایره های VSWR ثابت .
  3. 7 تقویت کننده های پهن باند و قدرت بالا و چند طبقه ای
  4. 7.1 آمپلی فایرهای پهن باند.

 

کاهش عدد نویز در فرکانسهای بالا:

فرکانس جبران شده شبکه های تطبیق:

طراحی آمپلی فایر متعال شده

 

مدار های فیدبک منفی:

 

در بسیاری از تقویت کننده های RF، برای تقویت سیگنال در سطح نویز حداقل, نیازمند یک سیستم حساب شده می باشیم. متاسفانه طراحی یک تقویت کننده کم نویز با فاکتوهایی نظیر پایداری و بهره سنجیده می شود, برای نمونه در ماکزیمم بهره، نویز حداقل نمی تواند بدست آید. بنابراین اهمیت دارد که روشهایی را که به ما اجازه می دهند که نویز موثر را به عنوان قسمتی از نمودار اسمیت برای هدایت شباهت ها و مشاهده توازن ما بین گین و پایداری نشان می دهد توسعه می دهیم.

 

از یک نمای تمرینی، جزء موثر تحلیل نویز ، عدد نویز تقویت کننده دو پورتی در فرم ادمیتانسی است .

 

  1. 73 2

 

و یا فرم معادل امپدانسی   9.74    

 

که  امپدانس منبع است .

 

هر دو معادله از ضمیمه H مشتق شده‌اند. هنگام استفاده از ترانزیستور بطور معمول چهار پارامتر نویز شناخته می شوند که از طریقdatasheet کارخانه سازنده FET یاBJT یا از طریق اندازه گیریهای مستقیم بدست می آیند . آنها عبارتند از :

 

- عدد نویز حداقل (همچنین اپتیمم نیز نامیده می شود) که رفتارش بستگی به شرایط پایه ای و عملکرد فرکانسی

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد دایره های عدد نویز

طرح لایه باز رستوران و فست فود 14

اختصاصی از فی موو طرح لایه باز رستوران و فست فود 14 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح لایه باز رستوران و فست فود 14


طرح لایه باز رستوران و فست فود 14

طرح لایه باز رستوران و فست فود ارائه شده در این لحظه از سایت تخصصی گرافیک امینا سل یک طرح مناسب برای رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا می باشد.

از ویژگی های این طرح لایه باز رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این طرح رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا کاملا لایه باز بوده و به راحتی می توانید هر گونه تغییر مد نظرتان را در هر یک از لایه های آن اعمال کنید.
  • تعداد لایه های بکار رفته در این طرح لایه باز رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا بیش از ۵۰ لایه کاملا تفکیک شده و قابل ویرایش می باشد.
  • این طرح لایه باز رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا اختصاصی بوده و تنها از سایت تخصصی گرافیک امینا سل می توانید آن را دانلود کنید.
  • طرح لایه باز رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا در سایز 10 در 22 سانتیمتر با رزولیشن ۳۰۰dpi مناسب جهت چاپ می باشد.
  • حجم این طرح لایه باز رستوران و فست فود با فرمت psd و کیفیت بالا تنها 12 مگا بایت می باشد.

دانلود با لینک مستقیم


طرح لایه باز رستوران و فست فود 14