فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله ایجاد عادات مثبت در کودکان

اختصاصی از فی موو دانلود مقاله ایجاد عادات مثبت در کودکان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ایجاد عادات مثبت در کودکان


دانلود مقاله ایجاد عادات مثبت در کودکان

 

مشخصات این فایل
عنوان: ایجاد عادات مثبت در کودکان
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 48

این مقاله ایجاد عادات مثبت در کودکان می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله ایجاد عادات مثبت در کودکان

مشکلات کودکان با همسالان و خواهر و برادرها
*مشکلات دوستیابی و نگه داشتن دوستان
«امروز بریجیت نمی خواست با من بازی کنه, فقط می خواست با سامانتاحرف بزنه!»کودکان, امرئز با هم دوست گرمابه و گلستان هستند و فردا دشمن خونین می شوند و هر کسی که با آنها امروز از مدرسه به خانه آید دوست« لحظه» است. بدین ترتیب, گردهمایط ها و گروههای دوستا, مدام تشکیل می شوند و از هم می پاشند.
بعضی از کودکان یک گروه, دوستان زیادی دارندکه می آیند و می روند., ولی بعضی دیگر از آنها چند دوست نزدیک دارند که به نظر می رسد از یکدیگر جدایط ناپذیرند. «تنها»های طبیعی هم وجود دارند که ترجیح می دهند با خودشان تنها باشند, و علایق خود و خلوت ککردن با خودشان را ترجیح می دهند.کودکانی نیز خجالتی هستند و دوست دارند دوستان بیشتری داشته باشند, ولی نمی توانند به خواسته شان برسند. دیگر کودکان, از جمع دور افتاده اند و گروه آنها را به عمد کنار گذاشته است. این کودکان مطرود هستند و ممکن است از اجتماع کناره گیری کنند. گوشه گیر شوند و یا از تماس با کودکان دیگر نیز خودداری کنند.
والدین , زمانی که کودکشان برای دوست یابی و نگه داشتن آنها مشکل پیدا م یکند, احساس ناتوانی     می کنند. هر نوباوه ای نیازمند چند دوست خوب و یا گروهی است که بتواندآنها را متعلق به خودش بداند؛ زیرا با داشتن آن ها می تواند چیزهای زیادی درباره خودش بیاموزد.
نقش والدین در کمک به کودکشان برای بوجود آوردن دوستی, بسیار مهم است. هنگامی که کودک, در این زمینه احساس مشکل می کند بسیاری از موقعیت های اجتماعی می تواند برای کودکی که نمی داند چه طور رفتار کند و یا چگونه کلمات مناسب را بکار گیرد, مشکل آفرین باشد.
راه را برای دوستی ها هموار کنید.
برای کودکان, در تمام سنین, تجارب زود هنگامی را فراهم کنید _ اگر کودک خردسالی, امکان برقراری ارتباط با دیگران را نداشته باشد, نمی تواند بیاموزد که چطور در اجتماع رفتار کند. به او مهارت های اجتماعی را بیاموزید و هنگامی که دوستی اش خاتمه یافتو یا احساس اشکال می کرد, به او کمک کنید. .....(ادامه دارد)

در پی یافتن علت ها باشید.
اگر کودکتان در ایجاد و نگهداری دوستیها مشکل دارد بکوشید علت آن را در یابید . ایا آنقدر حساس است که همیشه احساساتش جریحه دار می شود و دوستانش را از دست می دهد؟ آیا ساکت است و نهسبت به ارتباط با دیگران بی تفاوت است؟ آیا تهاجمی و قلدر است و به همین علت, کودکان دیگر نمی خواهند با او باشند؟آیا از مهارت های اجتماعی برخوردار نیستآیا مهارتهای لازم برای یک دوست با وفا بودن را ندارد؟
اگر کورکتان معنی سخنان شما را در می یابد , بنشینید و در مورد وضعیت, با او صحبت کنید.مادر کاتلین وقتی شنید که دخترش به یک مهمان امر و نهی می کند , او را از اطاق بیرون کشید و به آرامی به او پیشنهاد کرد که به مهمان اجازه دهد فعالیت بعدی را او انتخاب کند. آن شب دوباره باهمدیگر صحبت کردند و مادرش تغییر رفتار او را تحسین کرد.

  • دقیق باشید. درباره رفتارهایی که مشاهده می کنید و اینکه چگونه موجب تأثیرگذاری بر روابط می شوند؛ کفتگو کنید.
  • درباره دوستی صحبت کنید اگر کودک شما به دلیل تمام شدن یک رابطه دوستی, از نظر روانی آسیب دیده است., درباره وضعیت دوستی ها و اینکه چطور در طی سالها دوستان زیادی خواهد داشت که بعضی از انها به مدت طولانی و بعضی از آنها تنها مدت کوتاهی دوست او خواهند بود, گفتگو کنید. به او بگویید که اغلب مردم انواع زیادی دوست مانند: یار ورزشی, هم درسی و تعداد کمی یاران مورد اعتماد, دارند.
  • مشخصات یک دوست خوب را بگویید. از کودک بخواهید نام یکی از همکلاسیهایش را که همه اورا دوست دارند , بگوید و سپس درباره خصوصیات او چنین بپرسید: چطور رفتار می کند؟ چه کارهایی انجام می دهد؟ ویژگی های یک دوست خوب چیست؟ کدامیک از این ویژگیها را کودک شما دوست دارد داشته باشد؟

هدفهای دوستی را تعیین کنید.
با هم دیگر در این مورد صحبت کنید که دوست دارد چه مهارتهای اجتماعی و چطور دوستهایی را داشته باشد. بیشتر کودکان می توانند به آسانی, کودکانی را که دوست دارند با آنها دوست باشند , نام ببرند.
الگوی خوبی باشید.
کودک شما خواهد کوشید تا دقیقاً مانند شما رفتار کند. بنابراین, به یاد بسپارید که زمانی که شما را در حال خوش امد گویی به مردم, گفتگوی تلفنی, خرید, بازی و یا انجام هر کار دیگری با مردم میبیند, الگوی رفتار .....(ادامه دارد)

درکودکانتان اعتماد به نفس ایجاد کنید.
باورهای شما نسبت به کودک باورهای او در مورد خودش خواهد بود. سرزنش و انتقاد احساسات مثبت کودک نسبت به خودش را, از بین می برد و از سوی دیگر, تحسین کردن باعث پیدایش باورهای مثبت    می شود. هر چه قدر ارتباط شما با کودک قوی تر باشد, عقاید و اظهار نظرهای شما مهمتر خواهند شد.
کمک کنید تا کودکتان دوستی های مثبتی را برقرار کند.
هر چه قدر کودک شما بزرگتر می شود, نفوذ شما بر روی ملاقات ها و انتخابهایش, کمتر می شود. زمانی که او کوچک است با تشویق و دعوت از کودکان هم شأن او, ارتباطات سالمی را ایجاد کنید. هدف, بدست اوردن عنوان "بسیار اجتماعی" نیست, ولی هر کودکی نیازمند داشتن تعدادی دوست خوب است.

  • بکوشید, دوستان کودکتان را بشناسید. داوطلب کمک در بازی های مدرسه, رانندگی سفرهای پیک نیکی و... شوید و خانه تان را به عنوان محلی که کودکان می توانند همدیگر را در آنجا ملاقات کنند, پیشنهاد دهید. خانه تان را تبدیل به مکانی کنید که کودکتان و دوستانش درآن گرد هم آیند. زمانی را صرف محبت با دوستان کودکتان و آشنا شدن با آن ها , بکنید.
  • بکوشید تا دریابید کودکان, چه کاری انجام می دهند. زمانی که کودکتان و همسالانش در خانه شما بازی می کنند آن ها را زیر نظر بگیرید, به طور مستقیم در فعالیت آنها شرکت کنید یا از فاصله, آن ها را کنترل کنید. بکوشید, والدین دوستان کودکتان را, بشناسید تا بدین ترتیب, بدانید که به ارزش های مشترکی پایبند هسـید و زمانی که کودکتان , با آن هااست, احساس اطمینان خاطر کنید .....(ادامه دارد)
  • ترس ها

    *ترس از تاریکی
    تقریباً همه کودکان, حداقل برای مدتی از تاریکی می ترسند. این ترس اغلب در دو تا سه سالگس ظاهر می شود. ترس از تاریکی در میان کودکان, متفاوت و در حال تغییر است؛ یک شب ار هیولا و شب دیگر از دزد می ترسند. معمولاً اطمینان دادن به کودک (هرچند جزیی) مانع از تشدید و مزمن شدن ترس می شود؛ اما گاهی ترس در کودک باقی می ماند. در این صورت, پیشنهادهای زیر شما را درغلبه برآن مشکل, یاری خواهد کرد.
    در مورد ترس بحث کنید.
    هیچ گاه بر روی احساساتی مثل ترس, سرپوش نگذارید, بلکه به ان ها اعتراف کنید؛ زیرا به نظر کودک آنها واقعی هستند. به او اطمینان دهید که چیزی برای ترسیدن وجود ندارد؛ اما احساسات او را به عنوان احمقانه یا بچه گانه بودن, مسخره نکنید. از کودک بپرسید که در تاریکی از چه چیزی می ترسد. در یک اتاق تاریک کنار او بنشینید و بخواهید علت ترس خود را شرح دهد.
    کودک را در برابر ترس مقاوم کنید.
    مجموعه ای از بازیها می توانند کودک را به تاریکی عادت دهند. به برخی از این بازیها توجه کنید:

    • دنبال بازی. خودتان نقش راهنما را بگیرید و از کودک بخواهید شما را دنبال کند. بهتر است با دستتان او را راهنمایی کنید. در ابتدا, بازی را در روشنایی انجام دهید و فقط گاهی وارد تاریکی شوید؛ اما بتدریج مدت زمان بیشتری را در تاریکی بگذرانید . اگر کودک خواست جای خود را با او عوض کنید.
    • بشماربازی. همراه با فرزندتان در یک محل تاریک بایستید و تا عدد سه بشمارید. کم کم این زمان را طولانی تر کنید تا به شصت ثانیه برسد. او را ازصمیم قلب تحسین کنید. به تدریج, صدایتان را پایین تر بیاورید. برای یک کودک بزرگتر می توانید این زمان را تا چند دقیقه افزایش دهید. .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله ایجاد عادات مثبت در کودکان

مقدمه   ۵
روشهای اصل تربیت
چگونه تحسین کنیم  ۷
چگونه نادیده بگیریم ۹
چطور تنبیه کنیم  ۱۳
مشکلات صبحگاهی
غر غر صبحگاه ۱۷
کودکانی که صبحانه نمی خورند  ۱۹
مشکلات شبگاهی
کودکانی که هنگام شی راه می روند  ۲۰
کودکانی که دچار وحشت شبانه هستند. ۲۱
مشکلات توالت رفتن
شب ادراری    ۲۲
ناتوانی در کنترل عمل دفع مدفوع     ۲۵
ناتوانی در کنترل ادرار در روز   ۲۷
مشکلات بهداشتی
بدغذایی   ۲۹
بی اشتهایی ۳۱
مشکلات کودکان با همسالان و خواهران و برادران
مشکلات دوستیابی و نگه داشتن دوستان ۳۵
تسلیم جمع می شوند         ۳۹
ترسها :
ترس از تاریکی  ۴۲
ترس از صحبت کردن در جمع   ۴۵
پرورش هوش اخلاقی در کودکان  ۴۷
منابع 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ایجاد عادات مثبت در کودکان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.