فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله زهد اسلامی

اختصاصی از فی موو دانلود مقاله زهد اسلامی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله زهد اسلامی


دانلود مقاله زهد اسلامی

معنای زهد

ابن أثیر، لغت شناس معروف در کتاب ارزشمندش، النهایة ، می نویسد: «الزهد: قلیل الشیء شیء زهید؛ زهد؛ یعنی، چیز اندک و ناچیز». [ وقتی گفته می شود:] «تزاهدوا الحدّ: احتقروه و أهانوه؛ نسبت به چیزی زهد ورزیدند؛ یعنی، آن را حقیر شمردند و ناچیز انگاشتند». همچنین یکی از معانی زهد، خویشتن داری از ارتکاب نارواها و خودداری از ناسپاسیهاست؛ چنانچه پیامبر (ص) فرمود: «الزهد هو أن لا یغلب الحلال شکره و لاالحرام صبره، زاهد کسی است که در هنگام دستیابی به موارد مشروع و حلال، خود را گم نکند (به افراط و تفریط نگراید) و در صورت فراهم آمدن زمینه ارتکاب حرام، صبر و خویشتن داری را از دست ندهد و دست به گناه نیازد.»

مرحوم نراقی در کتاب معروف خود، جامع السعادات، می نویسد: «ضد حب الدنیا و الرغبة الیها هو زهد؛ ضد دوستی و تمایل به دنیا را «زهد» گویند او می افزاید: «زاهد کسی است که قلب او شیفته و وابسته به دنیا نباشد و جز به قدر ضرورت زندگی به دنیا رو نیاورد.»

طریحی می نویسد: «الزهد من الشیء خلاف الرغبة فیه؛ زهد نسبت به چیزی عبارت است از : عدم تمایل و گرایش قلبی نسبت بدان». وی همچنین در تبیین معنای زهد از معانی الأخبار مرحوم صدوق، حدیثی نقل می کند که : «الزهد یحب ما یحب خالقه، و یبغض ما یبغض خالقه، و یتحرج من حلال الدنیا، و لا یلتفت الی حرامها؛ زاهد کسی است که معیار حب و بغض او حب و بغض خدای متعال باشد و هرچه که در نظر خدا محبوب است در پیش او محبوب باشد، و هر چه که در پیش خدا مبغوض است در چشم او ناپسند آید، و از حلال دنیا کناره گیرد و به حرام آن اعتنا نکند.»

وی می نویسد: زهد واقعی، حاصل نمی آید، جز با سه نوع ترک که عبارتند از:

  • ترک دنیا؛ 2- ترک زینت؛ 3- ترک خواسته های نفسانی

البته در احادیث هم به این سه نوع ترک اشاره شده است:

«الزهد فی الدنیا ثلاثه أحرف زاء وهاء و دال، فأما الزاء فترک الزینه و اماالهاء فترک الهوی و اما الدال فترک الدنیا؛ واژه زهد دارای سه حرف است: «زا» علامت ترک زینت است، «ها» نشانة ترک هواست، و «دال» علامت ترک دنیا می باشد.»

در باب بیان فواید زیارت اهل قبور آمده است:

«فزوروها فانها تزهد فی الدنیا و تذکر الآخره؛ به زیارت اهل قبور بشتابید! زیرا این عمل مایة زهد ورزیدن در امور دنیوی و یادآور زندگی اخروی است».

چنانکه قرآن کریم از حالت ویژة برادران یوسف در هنگام فروختن وی به قافلة مصری این چنین یاد می کند: آنان به قیمتی اندک و ناچیز قانع شدند و با بی اعتنایی ویژه ای از کنار او گذاشتد: « و شروه بثمن بخس دراهم معدوده و کانوا فیه من الزاهدین»

از دقت در اصل مفهوم لغوی و اصطلاحی و موارد کاربرد کلمة زهد به دست می آید که «زهد» عبارت است از: عدم گرایش و رغبت قلبی نسبت به دنیا و امور دنیوی و پرهیز از آن، زهد، ضد حرص و آز به معنای حقیر و ناچیزانگاشتن، اهانت رواداشتن و انهادن است، و ترک کردن از پیامدهای این حالت ویژه می باشد؛ همچنین می توان زهد را به بی اعتنایی و عدم وابستگی قلبی نسبت به دنیا تفسیر کرد. البته از تقابل زهد و حرص بهتر می توان به حقیقت مفهوم زهد، دست یافت. چنان که یکی از عرفای بزرگ در تفسیر زهد می گوید:

«الزهد فراغ القلب من الدنیا لا فراغ الید منها و یقابله الشح و الحرص؛ زهد آن است که دل انسان، وابسته به دنیا نباشد، نه آن که دست آدمی از مال دنیوی خالی باشد، از این رو در برابر زهد، حرص و آز قرار دارد.»

...

 

 

 

26 ص فایل Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله زهد اسلامی

تحقیق کامپیوتر و تاریخ آن 21ص - ورد

اختصاصی از فی موو تحقیق کامپیوتر و تاریخ آن 21ص - ورد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق کامپیوتر و تاریخ آن 21ص - ورد


تحقیق کامپیوتر و تاریخ آن 21ص - ورد

هزاران سال پیش ، انسان با انگشتانش می شمرد .

او برای شمارش گاو و گوسفند و مرغ و خروس ، و نیز برای شمردن مردمی که در ده او زندگی می کردند ، از انگشتانش استفاده می کرد .

اما وقتی کسی می خواست چیزهایی را بشمارد که از ده تا بیشتر بود با شمارش با انگشتان کاری دشوار می شد . او ناگزیر بود راههای تازه ای برای شمردن پیدا کند . یکی از این راهها این بود که برای هر چیز شمرده شده ، علامتی  روی دیوار یا چوب بگذارد . برای علامت گذاشتن روی چوب از سنگی نوک تیز با چاقو استفاده می شد . برای علامت گذاشتن روی دیوار ، تکه چوبی سوخته بکار برده می شد . این روشهای قدیمی شمارش ، چندان کارساز نبود . باید راه بهتری برای شمردن پیدا می شد . انگاه انسان «میز شنی» را اختراع کرد .

«میز نشینی» عبارت بود از سه شیار موازات و گود ، که به طور عمومی بر شن رسم می شد .

هرگاه چیزی شمرده می شد . سنگریزه ای در یکی از شیارها  ، جای داده می شد . به مرور ، «میز نشینی» نیزکفایت  خود را برای شمردن همة مقادیر و چیزهای انسان از دست داد ، بنابراین او چرتکه را ساخت . چرتکه ، اندکی به «میز نشینی» شبیه است . با این تفاوت که در چرتکه به جای شیار در شن از چند میله که در قابی چوبی قرار گرفته اند ، استفاده شده است  ، و به جای آحاد شمارش میزشنی  ، یعنی سنگریزه ها ، در این شمردن به کمک تعدادی مهره که در میله هایی باریک قرار گرفته اند ، انجام می گیرد .


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق کامپیوتر و تاریخ آن 21ص - ورد

دانلود پروژه اصلاح بودجه بندی

اختصاصی از فی موو دانلود پروژه اصلاح بودجه بندی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه اصلاح بودجه بندی


دانلود پروژه اصلاح بودجه بندی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 29

 

موادغذایی

خشک کردن، قدیمی ترین روش برای نگه داری غذا به حساب می آ ید. ساکنان اولیه آمریکا، از جمله بلال، برش های سیب، کشمکش،انگور وگوشت را خشک می کردند. در مقایسه با سایر روش ها،خشک کردن کمی اسانتر است. در حقیقت، لوازم و تجهیزات این کار دردست دارید. غذاهای خشک شده خیلی خوب نگه داشته می شوند زیرا محتوای رطوبت آنها اینقدر پایین است که اورگانیزم های فاسد کننده نمی توانند رشد ونمو پیدا کنند.خشک کردن هیچ گاه جای کنسرو نمودن وفریز کردن را نمی گیرد، زیرا این روش ها در نگه داری طعم، ظاهر و ارزش غذایی مواد نقش بهتری را بازی می کنند. اما خشک کردن بهترین راه برای تهیه غذاهایی است که بتوان تنوع و تفاوتی را به خوراک اضافه نمود و یک غذا و خوراک مقوی و خوشمزه را تهیه کرد. یکی از بزرگترین مزایای غذاهای شک شده این است که فضا وجای خیلی کمتری را نسبت به غذاهای کنسرو شده ویخ زده را اشغال می کنند. روش های توصیه شده برای کنسرو نمودن و فریز کردن به وسیله تحقیقات وتجارب گسترده ای مورد ارزیابی قرار گرفته اند.خشک نمودن خانگی مراحل آن چنان پیچیده ای ندارد.

غذا می تواند از چند طریق خشک شود.برای مثال، اگر هوا به اندازه کافی گرم وخشک بود به وسیله آفتاب، یا اگر هوا مرطوب بود به وسیله یک اجاق یا خشک کن. یا توجهی دوباره به کشت وزرع وغذاهای طبیعی و به علت هزینه بالای محصولات خشک شده تجاری، غذاهای خشک شده در خانه دوباره نزد خانواده ها محبوب گشتند. خشک کردن سخت نیست، اما وقت زیاد وتوجه خاصی را به خود جلب می کند.

گرچه روش های متفاوتی برای خشک نمودن وجود دارد، اما خط مشی های کلی یکسان و متشابه هستند. گر چه خشک نمودن خورشیدی،روشی موسوم و خیلی ارزان می باشد،اما I11ionis ،آب وهوای مناسبی برای این کار راندارد. خشک سازی خورشیدی غذاها،روشی موسوم وخیلی ارزان می باشد، اما I11ionis،آب وهوای مناسبی برای این کار را ندارد. خشک سازی خورشیدی غذاها، تقریبا 3 تا 5 روز متوالی را می طلبد ،البته با درجه حرارتی فارنهایت و رطوبتی خیلی پایین.میانگین رطوبت در Illionois مرکزی در روزها فارنهایت ودرجه حرارت معمولا 86% است.

بنابراین خشک کردن خورشیدی عملی و ممکن نمی باشد. خشک کردن در اجاق آشپزخانه ،می تواند خیلی گران در آید.در یک اجاق الکتریکی، خشک کردن غذا 9 تا 12 برابر گرانتر از کنسرو نمودن آن می باشد.

خشک کننده های غذایی برای این امر خیلی ارزانتر هستند اما تنها برای چند ماه از سال مفید خواهند بود.

یک اجاق خشک کن می تواند اقتصادی ترین چاره باشد البته اگرمدلی مناسب اختیار شود. یک اجاق خشک کن که درجه حرارت قابل کنترل که از 120 فارنهایت شروع میشود را داشته باشد و یک ویژگی عمل کننده مداوم بیشتر از یک تایمر که بتواند در طول ماه ها از آن استفاده گردد. که در آخر سال می تواند به عنوان یک اجاق از بهترین غذاها مورد استفاده قرار گیرد.

برای بدست آوردن محصولی با کیفیت بالا،سبزیجات و میوه ها می بایست هر چه سریعتر بعد از برداشت برای خشک کردن آماده شوند.بایستی پوست شوند، هوا بخورند و بدون هیچ تاخیری برای خشک شدن مهیا شوند.غذاها بایستی به سرعت خشک گردند، اما به آن سرعت نه که هوای بیرون آنقدر سخت گردد که رطوبت داخل شانسی برای تبخیر بخار شدن نداشته باشد.خشک کردن را نبایستی با فواصل زمانی انجام داد.وقتی که شروع به خشک کردن که دید ،نگذارید هوای بیش از حد بخورد و بیش از حد خنک گردد تا بعدا آن را خشک کنید. کیک و اورگانیزم های فاسد کننده میتوانند بر روی غذاهای نیمه خشک شده نیز رشد یابند.

درجه حرارت

در طول اولین مرحله خشک کردن، درجه حرارت هوا می تواند تقریبا بالا باشد، 150 تا 60 درجه فارنهایت ،پس رطوبت می تواند از غذا به سرعت تبخیر گردد. به این علت که غذا در طول تبخیر سریع، حرارت وگرما را از دست می دهد، درجه حرارت هوا بدون افزایش درجه حرارت غذا می تواند بالا باشد. اما به محض اینکه رطوبت سطحی از بین رفت و میزان تبخیر کاهش یافت، حرارت غذا بالا می رود.درجه حرارت هوا می بایست تا 140 درجه فارنهایت کاهش یابد. در انتهای مرحله خشک کردن احتمال سوختن غذا می رود، پس می بایست به دقت مراقب آن باشید. هر میوه و سبزی یک درجه حرارت مختص به خود داردکه بیش از آن حد مزه سوختگی به وجود می آید.درجه حرارت تنها باید آنقدر بالا باشد که رطوبت را تبخیر کند اما نه آنقدر که شما بخواهید غذایی را بپزید. پس برای تنظیم درجه حرارت ها دقت کافی را داشته باشید.

رطوبت و تهویه

خشک سازی سریع مطلوب می باشد. هر چه قدر درجه حرارت بالا باشد و رطوبت کم، میزان خشک سازی افزایش می یابد. هوای مرطوب فرایند تبخیر را کاهش می دهد. این نکته ار در نظر داشته باشید که اگر خواستید غذایی را در روزهای داغ و مرطوب تابستان خشک کنید، مهم می باشد. اگر خشک کردن خیلی سریع انجام شود، احتمال سفت شدن و خراب شدن غذا نیز می رود.این بدین معناسبت که سلول های خارج از تکه های غذا خیلی سریعتر از سلول های درون آن رطوبت را از دست می دهند. سطح سخت می شود و اجازه خروج رطوبت را از درون نمی دهد. رطوبت درون غذا به وسیله بخار شدن به هوا خارج می گردد. هوا با سرعتی ممکن،رطوبت را جذب میکند وخشک کردن طولی نمی کشد که انجام می شود. به همین دلیل، از این موضوع مطمئن شوید که تهویه دور اجاق شما یا خشک کن غذای شما مناسب و مطلوب باشد.

خشک کردن یکنواخت

خشک کردن غذا،کمی توجه وتلاش مضاعفی را مطلبد. قاچ کردن تکه های غذا و چیدن این تکه ها در اجاق یا خشک کن ضرورت است زیرا حرارت در تمامی قسمت های خشک کن یکسان نیست. برای بدست آوردن بهترین نتیجه، لایه های نازکی از تکه های غذای را در قفسه های خشک سازی بچینید و قرار دهید.

ارزش غذایی

غذاهای خشک شده،منبعی مناسب از انرژی هستند به این علت که حاوی قندمیوه متمرکز شده هستند. میوه ها همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین ومواد معدنی میباشند.مراحل خشک کردن گرچه باعث نابودی برخی ویتامنی ها به ویژه C,A آنرا حفظ کند. سبزیجات منبع خوبی از مواد معدنی، ویتامین b ، Riboflavinniacin هستند هم میوه ها وهم سبزیجات مقدار مکفی از فیبری که بدن ما نیاز بدان دارد را تامین می کند.

آب موادحاصل از پختن یا خیس خورن غذاهای خشک شده رانگه دارید چرا که این آب مقوی را می توانید برای تهیه سوپ، سس و غیره مورد استفاده قرار دهید.

انواع غذاها جهت خشک کردن

اکثر انواع میوه های تازه، سبزیجات، گیاهان، گوشت و ماهی می تواند خشک شود. اگر تا به حال سعی به خشک کردن غذاها نداشتید، خشک کردن مقداری کم از آن در اجاق می تواند تجربه به خوبی برایتان باشد. از این طریق می توانید مشاهده کنید که آیا مزه وطعم غذای خشک شده را دوست دارید یا خیر و در همین حال می توانید با مراحل خشک کردن غذا نیز آشنا گردید. به این علت که رطوبت خیلی سریعتر از میوه بخار می گردد خشک کردن میوه ها خیلی آسانتر از خشک کردن سبزیجات است. سیب های رسیده،آلبالوها،هلوها،زردآلوها وگلابی ها برای خشک کردن مناسب هستند. سبزیجاتی که برای خشک کردن مناسب هستند از این جمله اند: نخود سبز بلال یا ذرت، فلفل، پیاز و باقلا.تهیه این مواد از سوپر مارکت معمولا خیلی گرانتر وهمچنین به تازگی موادی نیست که خودر خانه تهیه می کنید. خشک کردن سبزیجاتی مثل هویج،فقط تلف کردن وقت است چرا که می توانیم آنرا برای ماه ها در فریز نگه داریم. گیاهان وعلف های تازه از هر نوع برای خشککردن مطلوب هستند. قسمت هایی که از گیاه خشک می شود متفاوت است امابرگ ها، دانه ها یا شکوفه ها معمولا بهترین نتیجه را می دهند. گوشت های بدون چربی مثل گوشت گاو، گوشت بره، وگوشت گوزن نیز میتوانندن خشک گردند. ماهی نیز خیلی عالی خشک می شود. بعضی از غذاهای بخصوص برای خشک کردن مناسب نیستند، آن هم به علت رطوبت بالایشان. کاهو، لیمو وخیار از معدود غذاهایی هستند که به خوبی خشک نمی شوند.

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه اصلاح بودجه بندی

فایل ترمیم بوت نوکیا rm-1013 بدون نیاز به باز کردن به وسیله usb بدون باکس

اختصاصی از فی موو فایل ترمیم بوت نوکیا rm-1013 بدون نیاز به باز کردن به وسیله usb بدون باکس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .
فایل ترمیم بوت نوکیا rm-1013 بدون نیاز به باز کردن به وسیله usb بدون باکس

نرم افزار ترمیم بوت و درایور مورد نیاز برای نوکیا x2 rm-1013  بدون باکس همراه اموزش تصویری (شما نیاز به فایل فلش دارید)

 این فایل زمانی مورد نیاز است که بوت گوشی شما پریده باشد و زمانی که به سیستم میزنید درایور

Nokia Emergency Connectivity
QDLOADER 9008
ZEUS Flash

بالا رو میشناسه

نرم افزار رو مانند تصویر باز کنید فایلهارو مانند تصویر بچینید و دانلود رو بزنید بعد از 5 دقیقه گوشی روشن میشه

شکلی بود در خدمتیم


دانلود با لینک مستقیم


فایل ترمیم بوت نوکیا rm-1013 بدون نیاز به باز کردن به وسیله usb بدون باکس