فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله در مورد بررسی میزان کافئین موجود در چای

اختصاصی از فی موو مقاله در مورد بررسی میزان کافئین موجود در چای دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله در مورد بررسی میزان کافئین موجود در چای


مقاله در مورد بررسی میزان کافئین موجود در چای

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه16

 

بخشی از فهرست مطالب

چکیده 1

 

مقدمه. 2

 

خواص کافئین. 3

 

اثرات کافئین. 4

 

فرمول مولکولی کافئین                               شکل فضائی مولکول کافئین   5

 

روش های آزمایشی بدست آوردن کافئین موجود در چای.. 6

 

نتیجه گیری.. 11

چکیده

چای»، دوّمین نوشیدنی ایرانی ها پس از آب است. ایرانیان، ۴ تا ۵/۴ درصد از مصرف کل چای جهان را به خود اختصاص داده اند و این در حالی است که جمعیت ایران، حدودا یک درصد از کلّ جمعیت دنیاست. با آن که  از رسانه های جمعی، اخبار زیادی درباره منافع نوشیدن چای می شنویم؛  امّا گهگاه درهمین رسانه ها، خبرهایی مبنی بر مضرّ بودن چای هم پخش می شود. برای مثال به این دو مورد توجّه کنید:

 

الف- «محققان به تازگی اعلام کرده‌اند نوشیدن سه تا چهار فنجان چای در روز به همان اندازه برای انسان مفید است که نوشیدن مقدار بسیار زیادی آب!  به گزارش بی بی سی نتایج تحقیقی که در مجله تغذیه کلینیکی اروپا منتشر شده است این باور غلط را که چای، آب بدن را خشک می‌کند نقض می کند. متخصصین تغذیه انگلیس!  کشف! کرده‌اند که چای نه تنها نیاز بدن را به آب برطرف می‌کند؛ بلکه از حملات قلبی و بروز سرطان نیز جلوگیری می‌کند! نتایج همین تحقیقات می‌گوید که چای از آسیب دیدن سلول‌ها جلوگیری می‌کند؛ مانع پوسیدگی دندان می‌شود و استخوان‌ها را تقویت می‌کند. دکتر راکستون رییس گروه پژوهشی که بر روی فواید چای کار کرده است در مورد مصرف چای می‌گوید: نوشیدن چای برای ما بهتر از نوشیدن آب است! آب تنها مایعات بدن را تأمین می‌کند اما چای علاوه بر آن، آنتی‌اکسیدان‌های مورد نیاز بدن را هم تأمین می‌کند. پس چای بنوشید تا سالم بمانید

 

ب- «چاى دم کرده بعد از ۲۴ ساعت تولید سرطان مى کند. همچنین دم کردن لیموعمانى با چاى نیز تولید سرطان مى کند. همچنین ایجاد کم خونی، طپش قلب یا بی نظمی های ریتم قلب و عوارضی از این دست که به دنبال مصرف چای بروز می کنند؛ در کتب علمی طبّی دانشگاهی هم ذکرشده اند و می دانید که در این کتب، معمولا مطالبی نوشته می شود که مراحل مختلف تحقیقاتی را گذرانده و از استحکام علمی لازم برخوردارند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه:

 

 

 

 کافئین ماده اى است که در بعضى از غذاها به ویژه قهوه، چاى، کاکائو، انواع شکلاتها و برخى نوشیدنیها یافت میشود. هدف از این مطالعه بررسى اثرات توأم مصرف کافئین، اضافه وزن و فعالیت ورزشى بر فشار خون بود. مواد و روشها: در یک مطالعه ى دوسوکور تصادفى، 6 مرد غیرفعال و بزرگسال (با میانگین نمایهى تودهى بدن 22/1±55/29 کیلوگرم بر مترمربع و سن 83/0±50/22 سال، قد 12/9±174 سانتیمتر، وزن 85/8±31/89 کیلوگرم و درصد چربى بدن 62/3±38/26% مورد بررسى قرار گرفتند. فعالیت ورزشى مورد نظر شامل30 دقیقه دویدن روى نوارگردان با شدت 60% حداکثر اکسیژن مصرفى بود. این فعالیت، یک ساعت پس از مصرف کافئین (5 میلیگرم به ازاى هر کیلوگرم وزن بدن) و دارونما، در دو جلسه ى مجزا و مشابه براى هر آزمودنى انجام شد. ضربان قلب آزمودنیها در طول فعالیت ثبت شد. فشارخون در سه مرحله، قبل از مصرف کافئین یا دارونما، یک ساعت پس از مصرف کافئین یا دارونما و بلافاصله بعد از پایان فعالیت اندازهگیرى شد. یافته ها: آزمون آمارى تى نشان داد که فشارخون سیستولى و دیاستولى و میانگین فشارخون شریانى با مصرف کافئین در حالت استراحت افزایش یافت (05/0p) اما در پایان فعالیت، تفاوت بین کافئین و دارونما معنیدار نبود. همچنین، اختلاف معنیدارى در ضربان قلب مشاهده نشد. نتیجه گیرى: مصرف کافئین قبل از ورزش در افراد داراى اضافه وزن موجب افزایش فشارخون به بالاتر از حد طبیعى نمیشود. به نظر میرسد که تأثیر کافئین، اضافه وزن و فعالیت ورزشى نمیتواند براى افراد خطرناک باشد.

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد بررسی میزان کافئین موجود در چای
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.