فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت درباره خواص رئولوژیکی کره

اختصاصی از فی موو پاورپوینت درباره خواص رئولوژیکی کره دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره خواص رئولوژیکی کره


پاورپوینت درباره خواص رئولوژیکی کره

فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 16 اسلاید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه:

برای بدست آوردن کره ای با خواص رئولوژیکی

مناسب باید از سوپه ترکیب چربی شیر در فصول

مختلف توجه نمود و از سری دیگر پارامترهای

مختلف فرآیند را دراین راستا تنظیم نمود.

خواص رئولوژیکی کره همان ویژگی های

بافتی کره ای از جمله ویسکوزیته و حالت

پخش شدن کره بر روی نان و قابلیت

گسترش پذیری و .... می باشد.

ترکیبات تشکیل دهنده و ساختار فیزیکی ترکیبات و فرآیندهای

صورت گرفته بر روی کره از جمله فرآیند کره زنی، نمک زنی،

و مالش دهی (WORKING) بر روی این ویژگی ها تأثیر گذراند.

 

 

 

ترکیبات تشکیل دهنده کره:

از آنجایی که ترکیبات شیمیایی کره تا حد زیادی

 مشابهه ترکیبات چربی شیر است، به ترکیبات چربی شیر

می پردازیم.

ترکیبات تشکیل دهنده چربی شیر:

  1. /. تری گلیسیریدها همراه با مقادیر کمی

مونو و دی گلیسرید و اسیدهای

چرب آزاد، فسفولیپیدها، سربروزیدها و استرول ها می باشد

به طور کلی اسیدهای چرب با 18 کربن و یک پیوند

دوگانه نسبت چشمگیری را به خود اختصاص می دهد، در حالیکه اسیدهای 16 کربنه با یک پیوند دوگانه مقدار کمی را به خود اختصاص می دهد.

 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره خواص رئولوژیکی کره

تحقیق و بررسی در مورد روش های حفاظت از سرمازدگی

اختصاصی از فی موو تحقیق و بررسی در مورد روش های حفاظت از سرمازدگی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق و بررسی در مورد روش های حفاظت از سرمازدگی


تحقیق و بررسی در مورد روش های حفاظت از سرمازدگی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه

 23

برخی از فهرست مطالب

اصول پشته سازی زمان پشته سازی انباشته کردن خاک ایجاد پشته حذف پشته ها

بیماری ها و آفات

پوشش های درختی

پوشش دهی

استفاده از مایعات در پوشش دهی: انواع پوشش های درختی: پوشش دهی های فایبرگلاس (پشم شیشه):

  1. م نیز مفید نباشد.

پوشش

های پلی اتیلنی محبوس

پوشش های پلی ایتیرن ضخیم (پوشش نازک) روش های حفاظت از سرمازدگی

مقدمه ای بر حفاظت نهال های جوان در مقابل سرمازدگی

حفاظت از نهالهای جوان در مقابل سرمازدگی ازمسائل مشکل درامر مدیریت باغات در دهه اخیر بوده است و وابستگی به چند عامل مختلف دارد. این عوامل شامل افزایش حجم کاشت نهال های جوان در چند سال اخیر، افزایش هزینه های سوخت ، تجهیزات باغی ونیروی کارگری واف دفعات و شدت یخبندان در سال های اخیر می‌باشد. در واقع مشکلات ناشی از مراقبت نهال های جوان طبیعت ضعیف نهال ها و افزایش دفعات یخبندان موجب افزایش تمایل باغداران و محققین باغبانی برای دستیابی به راهکارهایی جهت حفاظت از نهال های جوان مرکبات درمقابل سرمازدگی شدهاست. از آن جایی که نهال های جوان کوچک بوده وحجم نسبتا کمی از زمین رااس می‌کنند بنابر این حفاظت در مقابل سرما بوسیله اکثر تجهیزات موجود در این زمینه زیادموثر نمی‌باشد. همچنین گرمادهی با سوختهای فسیلی از قبیلنفت و گازوییل به دلیل افزایش روز افزون نرخ سوخت مقرون به صرفه نمی‌باشد. برای این منظور می‌توان از ماشین های بادی استفاده کرد اما کاربرد این تجهیزات محدود به شبهای آرام به وارونگی دمایی است وهزینه تهیه و استفاده از این تجهیزات برای باغات از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نمی‌باشد.آبیاری برای حفاظت در مقابل سرما یکی از روش هایی است که درحال حاضر بویژه در باغات جوان که سیستم های آبیاری بارانی میکرواسپرینکل به خوبی طراحی و احداث شدهاند به کار گرفته می‌شود. این قبیل سیستم نیازمند منابع انرژی دائم و بدون قطع برق هستند تا از مشکلات ناشی از شوک های الکترویکی جلوگیری شود. بیشتر نهال های جوان مرکبات درمناطقی کاشته می‌شوند که استفاده از تجهیزات متداول مشکل یا غیر ممکن است و باغداران مجبورند به روش های غیر متداول حفاظت از سرما متوسل شوند. بعضی از این روشها شامل استفاده از ارقام و پایه های مقاوم به سرما انتخاب مکانهای گرمتر برای احداث باغ عملیات باغی مطلوب، آبیاری قبل از یخبندان و استفاده از پشته ها و پوشش های خاص می‌باشند.

مقایسه روشها

هزینه های بالای تهیه سوخت موجب هزینه بر شدن گرما دهی باغات در شبهای یخبندان وغیر اقتصادی شدن این عمل در اغلب باغات به استثنای محصولات گران قیمت شده است. ماشین های بادی در بعضی موارد مفید می‌باشند اما نیاز به نگهداری مداوم وشرایط وارونگی دمایی دارند. مه پاشی نیز می‌تواند موجب حفاظت در مقابل سرما شود، اما یک نیسم ملایم میتواندموجب خروج مه از باغ شودو این مسئله بویژه در قسمتی که باغ در حاشیه جاده قرار دارد بیشتر واضح است. آبیاری بارانی با حجم زیاد به خوبی در باغات لیمو و آووکادو در ایالت فلوریدای


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد روش های حفاظت از سرمازدگی

تحقیق و بررسی در مورد سبزیکاری عملی

اختصاصی از فی موو تحقیق و بررسی در مورد سبزیکاری عملی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق و بررسی در مورد سبزیکاری عملی


تحقیق و بررسی در مورد سبزیکاری عملی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه

 56

برخی از فهرست مطالب

سالم‌سازی زمینهای مرطوب تهیه آب و طریقه آبیاری مزارع  عملیات مقدماتی شخم عوامل حاصلخیزی زمین انواع کودهای شیمیایی کرته نوبرکاری ـ خزانه پشته نوبرکاری طرز ساختن خزانه اقسام خزانه انتخاب زمین

زمین شوره سنبل بر نیارد         در او تخم عمل ضایع مگردان

گرچه امروز مطابق اصول و قواعد فنی می‌توان با اصلاح سخت‌ترین و بدترین زمینها از آن استفاده کرد ولی این اصلاح نسبت به وضعیت زمین که از چه نوع باشد فرصت زیادی را توأم با خرج بسیار در بر دارد که از موضوع عملی که ما می‌خواهیم انجام دهیم به دور است، زیرا در این کتاب ما فقط می‌خواهیم این موضوع را روشن کنیم خوانندگانی که دارای زمینی حاضر برای کشت هستند برای حداکثر استفاده از زراعت خود باید چه دقائق و چه نکاتی را در نظر بگیرند.

زمینی که برای سبزیکاری تخصیص می‌دهیم باید زمینی باشد که شرایط نمو و زندگی گیاه در آن جمع باشد و گیاه بتواند پس از روئیدن تغذیه کامل کند و محصول فراوان و سالم بدهد از لحاظ طبیعی زمینهای سنگین رسی به هم فشرده و دارای خاک چسبنده یا زمینی که در خاک آن مقدار زیادی گل سفید وجود دارد و نیز زمینهای خیلی خشک از شن خالص یا باتلاقی یا ریگزار یا آنها که دارای مقادیر زیادی مواد نیمه‌پوسیده هستند برای زراعت خوب نیستند و همانطور که گفته شد هزینه اصلاح آنها بیش از استفاده‌ایست که از آن منظور نظر است. زمین خوب طبیعی عبارت از زمین با خاک سبک و تیره‌رنگ و قوی و پر خلل و فرج است که درون آن پر از قارچهای ذره‌بینی و مواد غذایی است و همین‌که روی آن راه روند چون فنر بالا و پائین می‌رود و با جزئی صرف وقت می‌توان از آن برداشت خوبی کرد.

علاوه از شرایط بالا موقعیت زمین از لحاظ نزدیکی و دوری به آب، میزان سایه و آفتاب، نزدیکی به عمارات و کارخانجات و عوامل دیگر در نمو و خوبی محصول دخالت دارد و باید قبل از شروع به کار آن را در نظر گرفت. چنانکه زمینی اگر از حیث جنس طبیعی مساعد باشد ولی دارای نواقص زیر باشد نمی‌توان استفاده منظور را از آن انتظار داشت.

  1. زمینهای گود برای زراعت مفید نمی‌باشند زیرا غالباً در اثر بارندگیهای زیاد یا طغیان آب رودخانه (اگر در مجاورت زمین باشد) آب به آن هجوم می‌آورد و زراعت را می‌شوید و خراب می‌کند و به جای آن قشری از گل و لای می‌گذارد که علاوه از تباهی محصول زمین را هم خراب می‌کند.
  2. فزونی دائمی رطوبت در زمین که معلول بدی جریان آب اطراف آن باشد یا از مجاری دورتری نشت نماید اثرات خیلی بدی در زمین می‌گذارد و ریشه نباتات را می‌پوساند یا اصولاً مانع روئیدن بذر می‌شود.

در اینگونه زمین‌ها قبل از انجام زهکشی و خشک کردن زمین نباید زراعت کرد.

  1. زمینهای مردابی که آنها را هم قبل از خشکانیدن نمی‌توان مورد استفاده قرار داد.
  2. نزدیکی زمین زراعتی با بعضی از کارخانجات تهیه مواد شیمیایی و کوره‌های گچ‌پزی و آهک‌پزی برای زراعت بسیار خطرناک است، زیرا این کارخانجات یا کوره‌ها دائماً دودهای اکال و مضر و گازهای خطرناک و گرد و غبارهای خشک‌کننده و

دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد سبزیکاری عملی

تحقیق و بررسی در مورد کرم ابریشم

اختصاصی از فی موو تحقیق و بررسی در مورد کرم ابریشم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق و بررسی در مورد کرم ابریشم


تحقیق و بررسی در مورد کرم ابریشم

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه

 6

برخی از فهرست مطالب

کرم ابریشم

 

کرم ابریشم یا کرم پیله، که همان نوزاد پروانه است، از آن جهت اهمیت دارد که از آن ابریشم تهیه می‌شود.

رشد

کرم‌های ابریشم بسیار گرسنه هستند. آنها در تمام روز و شب از برگ‌های توت سفید تغذیه می‌کنند. از تخم درآمدن کرم‌های ابریشم ۱۰ روز طول می‌کشد. زمانی که رنگ سرش به تیرگی گرایید بدان معنی است که زمان آنست که پوست اندازی کنند. پس از طی ۴ مرحله پوست اندازی بدن آنها به آرامی زردتر می‌شود و پوست بدن مستحکم تر می‌شود، آنها در این مرحله تبدیل به شفیره می‌شوند. در مرحله شفیرگی کرم ابریشم شروع به تولید پیله می‌کند و بعد از شفیرگی تبدیل به پروانه می‌شوند.

ابریشم

پیله از ۳۰۰ تا ۹۰۰ متر ابریشم اولیه تشکیل شده‌است. این الیاف بسیار نازک هستند. برای تهیهٔ حدود ۵۰۰ گرم ابریشم ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ پیله مورد نیاز است.

اگر به پیله اجازه رشد بیشتر داده شود این حشره با ایجاد سوراخی خود را از آن خارج خواهد کرد و با این سوراخ پیله دیگر قابل استفاده نخواهد برای جلوگیری از این موضوع آن را در آب گرم می‌جوشانند. این عمل باعث مرگ نوزاد می‌شود.

کرم ابریشم حریص ترین حیوان موجود , در جامعه حیوانات می باشد که با تولید ابریشم خدا وجود کوچک او را نعمتی قرار است که بشریت در انواع و اقسام بتواند از این حیوان کوچک بهره و سود ببرند.

سه بخش را در ارتباط با کرم ابریشم در نظرم دارم که در باره اش بحث شود

اول : خلقت این موجود گرانبهاست و رازی که خدای جلیل


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد کرم ابریشم

تحقیق و بررسی در مورد گلخانه گوجه فرنگی

اختصاصی از فی موو تحقیق و بررسی در مورد گلخانه گوجه فرنگی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق و بررسی در مورد گلخانه گوجه فرنگی


تحقیق و بررسی در مورد گلخانه گوجه فرنگی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه

 60

برخی از فهرست مطالب

موقعیت جغرافیایی:

فصل دوم

5-1-بستر کشت

-بسترهای دیگر هیدروپنیک

3-بستر نشاء:

2-5-انواع گلخانه از نظر شکل

الف-گلخانه های یک طرفه:

معایب گلخانه های سنتی

        فصل سوم

 

3-1-زاویه شیب بام گلخانه

پوشش گلخانه

انواع پوشش گلخانه

الف-شیشه

       فصل چهارم

 (ضد عفونی کردن بستر کشت)

ضد عفونی با متیل بروماید

-ضد عفونی بوسیله متام سدیم:

سولاریزاسیو

      فصل پنجم    

 

5-1-تهویه:

 

5-5-

هویه گلخانه برای تأمینco2:

                     فصل ششم

 

6-1-روش های خنک کردن گلخانه

رنگ آمیزی پوشش گلخانه

          مقدمه

مقدمه:

 

درسال های اخیر تقاضا برای میوه های خارج از فصل تولید به طور محسوس افزایش یافته است. به همین دلیل توجه برخی از تولید کنندگان سبزی وصیفی به این مسئله معطوف و اقدام به تولید فرنگی نموده اند. اگرچه مخارج تولیدات گلخانه ای گوجه فرنگی در مقایسه باهزینه های تولید در شرایت مزرعه ای بسیار بیشتر است ولی مخارج اضافی به دلایل زیر قابل جبران میباشد:

1-در شرایط گلخانه دوره تولید طولانی تر می باشد وامکان کاشت بیش از یک نوبت در سال وجود ندارد

2-تولید محصول پیش رس در شراط گلخانه امکان پذیر است و زودتر از محصول کشت شده درهوای آزاد به بازار عرضه میشود

3-تولید محصول در واحد سطح نسبت به کاشت هوای آزادچند برابر افزایش داشته و از کیفیت بهتری نیز برخوردار میباشد

4-به علت کنترل شرایط آب و هوایی در گلخانه ضمن افزایش تولید بازده کاری در شرایط گلخانه بسیار بالا تر است

5-با توجه به اهداف تولیدات گلخانه ای که افزایش تولید در کنار کاهش هزینه ها مد نظر میباشد به علت سوء مدیریت در بعضی از گلخانه ها مصرف سموم نباتی و کودهای شیمیایی و هورمون هاافزایش یافته.

در کشور های توسعه یافته به دلیل نظارت دقیق مسئولان تولیدات محصولات کشاورزی و گلخانه ای در واحد سطح افزایش چشمگیری داشته است و ارزش تولیدات محصولات گلخانه ای بر اساس کیفیت آن سنجیده می شود.

تقاضا برای محصولات عاری از سم و کود و هورمون ها از دیگر عواملی است که موجب بهبود کیفی و کمی محصولات گلخانه ای در این کشور ها شده است که این محصولات ارگانیک را با برچسبهای مخصوص برای توزیع مشخص می کنند.

در گذشته زمین، آب و بذر را سه عامل اصلی تولید محصولات می دانستند و کمتر کسی به ماشین آلات و تجهیزات توجه داشت. اما در حال حاضر با پیدایش ماشین ها و تجهیزات مدرن و پیشرفت علم و تکنولوژی و تنوع در تجهیزات، تاُسیسات و ماشین آلات نه تنها باعث تسریع مراحل تولید (کاشت، داشت و برداشت) شده بلکه سبب بهبود سطح کیفی و کمی محصولات تولیدی نیز گردیده است.

امروزه برای بالا بردن سطح کیفی و کمی تولیدات گلخانه ای به کار گیری ماشین ها و تجهیزات جدید در سطح گلخانه ها امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

گوجه فرنگی از جمله صیفی جاتی است که به دلایل فراوان کشت آن قابل صرفه است. زیرا این محصول در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و آنجا که به صورت اصلی وجود ندارد به صورت رب گوجه باعث خوشمزگی غذا می شود.

به همین دلیل است که در کشت گوجه فرنگی واریته هایی در نظر گرفته شده است که دقیقا با شرایط مصرف گوجه فرنگی مطابق است.

 گوجه فرنگی ریز در اندازه های ۵ تا ۲۰ گرمی و همین طور گوجه فرنگی هایی با اوزان تا ۲۵۰ گرم تولید شده است که به خاطر استفاده از تکنیک های جدید علاوه بر مقاومت بالا در برابر بسیاری از ویروس ها و بیماری ها استعداد دوام و تازگی را تا مدت طولانی دارا می باشد.

 شایان ذکر است که علاوه بر تنوع شکل و اندازه رنگ های زرد و نارنجی به کمک گوجه فرنگی های قرمز آمده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        فصل اول 

 

1-1-گلخانه:

گلخانه ها معمولا متشکل از یک اسکلت فلزی یا چوبی هستند که محیط آنها با شیشه یا نایلون شفاف برای عبور نور طبیعی لازم جهت رشد و نمو گیاهان پوشانده شده است. گلخانه از گیاهان در برابر باران، تگرگ و سرما محافظت می کند و شرایط محیطی مساعد تری در مقایسه با محیط باز برای کشت گیاهان فراهم می آورد. یکی از مزایای گلخانه ها این است که در گلخانه ها می توان تولیدات خارج از فصل در سرتاسر سال و با کیفیت بالاتری نسبت به محیط کشت باز بدست آورد. علاوه بر آن در گلخانه ها می توان محصولات جدیدی که معمولا در منطقه خاص به طور معمول کشت نمی شده را تولید کرد.

تولید کشت محصولات در گلخانه ها، افزایش تعداد فصول قابل کشت و حفاظت از محصولات در برابر شرایط ناهنجار محیطی از قبیل درجه حرارت بالا، تغییرات دما، آفات و بیماری های گیاهی از اهداف احداث گلخانه می باشد. سازههای گلخانه ای در واقع داربست های سبکی هستند که توسط شیشه، فایبرگلاس و یا پلاستیک پوشیده. این مواد برای جذب حداکثر نور و حفظ حرارت طراحی شده اند و توانایی جذب محدوده ای خاص از انرژی نور خورشید را دارند.

فن آوری جدید ابزار مدیریتی بسیار ارزشمندی را برای تولید در اختیار گلخانه داران قرار داده است که منجر به تولید محصولاتی با ارزش افزوده بیشتر و در محیطی با حفاظت بیشتر می شود.

در واقع بیماری از این محصولات به هنگام برودت هوا نیازمد مراقبت و کار فشرده و صرف انرژی بیشتر می باشند. به همین دلیل محصولات به هنگام برودت هوا نیازمند مراقبت و کار فشرده و صرف انرژی بیشتر می باشند. به همین دلیل تولیدات گلخانه ای برای حصول بازگشت مناسب در قبال سرمایه گذاری صورت گرفته است و دستیابی به اینکه کیفیت مناسب احتیاج به مراقبت گیاهان در برابر آفات و مدیریت در برابر بیماری ها می باشند و علاوه بر آن تولیدات گلخانه ای باید از سطح قابل قبولی از زیبایی ظاهری برخوردار باشند.در گذشته تولیدات گلخانه ای از کیفیت کمتری بر خوردار بودند و کشت در شرایط گلخانه صرفه اقتصادی کمی داشت و دلیل آن این بود که در آن زمان گلخانه های پلاستیکی یا دارای شفاف(برای عبور نور)، سیستم حرارت مرکزی، محیط های کشت بدون خاک، پاستوریزه کردن محیط رشد ریشه، آبیاری و کودهای اتوماتیک(خودکار)، اتوماسیون وجود نداشت که خوشبختانه این مشکلات حل شده و شرایط مناسب تری برای کشاورزان برای کشت محصولات گلخانه ها مهیا شده است.

 

1-2-جهت گلخانه


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد گلخانه گوجه فرنگی