فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانو ذرات آلومینا

اختصاصی از فی موو مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانو ذرات آلومینا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانو ذرات آلومینا

مقدمه ای کامل و جامع وبسیار مناسب برای پایان نامه ۳۰ صفحه فایل word با فهرست مطالب، جدولها و شکلها و با رعایت تمام نکات نگارشی

 

_______________________________________________________________________________________

لینک عضویت در کانال تلگرامی نفیس بازار:

جهت اطلاع از آخرین و تمام فایلهای تحقیقاتی موجود، شما می توانید با کلیک بر روی لینک زیر و سپس کلیک بر روی join در پایین صفحه در کانال عضو شوید

https://telegram.me/nafisbazar

_______________________________________________________________________________________

payannameht@gmail.com

 

فهرست مطالب

 

عنوان                                                                                         صفحه 

 

مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانوذرات آلومینا 1

1-1- اثر پیش­ماده­های متفاوت.. 1

1-2- اثر غلظت مولی مواد اولیه. 3

1-2-1- سنتز پودر بسیار ریز با استفاده از یک روش سل ژل ساده 4

1-2-2- کنترل مورفولوژی نانوساختارهای آلومینا به روش بدون قالب سلووترمال.. 5

1-3- اثر دما 7

1-4- اثر روش­های مختلف سنتز. 14

1-5- اثر pH.. 16

1-6- اثر روش خشک کردن روی ذرات نهایی.. 21

1-6- اثر عامل رسوب دهنده 27

 

 

فهرست جدول­ها

 

 جدول 1-1: ویژگی­های پودر ژل، بوهمیت و آلومینای گذاری سنتز شده در دماهای مختلف

جدول 1-2: نتایج مشاهدات DTA و TEM زیروژل به دست آمده در pH مختلف

جدول 1-3: افزایش تدریجی دما و فشار اتوکلاو متناسب با زمان گرمادهی

جدول 1-4: سطح مقطع، متوسط شعاع حفره­ها و چگالی حفره­های γ-آلومینا سنتز شده با عامل­های رسوب مختلف

 

 

 

فهرست شکل­ها

  

شکل 1-1: طیف XRD ذرات به دست آمده با پیش ماده (a) نیترات آلومینیوم (b) سولفات آلومینیوم

شکل 1-2: تصویر SEM نمونه­های سنتز شده با (a نیترات آلومینیوم و بازپخت شده در دمای ˚C 1100 

شکل 1-3: طیفXRD نمونه­های باز پخت شده در دمای ˚C1000 (a) 5/0 C/N= (b) 1C/N=  (c) 2C/N=

شکل 1-4: تصویر FESEM پودر بازپخت شده در دمای ˚C1000 با نسبت-های مختلف (a) 5/0C/N=

شکل 1-5: تصویرTEM  نانوکریستال­های بوهمیت سنتز شده در دمای ˚C190 به مدت 20 ساعت با حلال­های مختلف (A) تولوئن و ایزوپروپانول با نسبت حجمی برابر (B) تصویر HRTEM از یک نانوتیوپ  (C) ایزوپروپانول (D) تولوئن (E)  اتیلن دیامین و ایزوپروپانول با نسبت حجمی برابر (F) آب و ایزوپروپانول با نسبت حجمی برابر 

شکل 1-6: طیف XRD نمونه­ها (A) قبل از بازپخت (B) بعد از بازپخت  (a) تولوئن و ایزوپروپانول (b) آب مقطر و ایزوپروپانول (c) ایزوپروپانول

شکل 1-7: طیف XRD پودر ژلی، بوهمیت و نمونه­های باز پخت شده در دماهای ˚C500 تا ˚C600 به مدت 6 ساعت و ˚C1000 به مدت 1 ساعت   9

شکل 1-8: طیف XRD نمونه­های باز پخت شده در دمای ˚C500 تا ˚C100

شکل 1-9: تصویر FESEM نانوپولک­های بوهمیت

شکل 1-10: تصویر TEM a)) بوهمیت و نمونه­های بازپخت شده در  (b)  ˚C500 ،c) ) ˚C600 ،d) ) ˚C700 

شکل 1-11: تصویر TEM نمونه­های بازپخت شده در  a)) ˚C800 ،b) ) ˚C900 ،c) ) ˚C1000 

شکل 1-12: ((a نمودار جذب N2 بوهمیت و پودرهای بازپخت شده در دمای مختلف ((b توزیع اندازه حفره­ها

شکل 1-13: سطح مقطع نانوذرات سنتز شده به روش (a) میکروامولسیون (b) سل ژل بر حسب زمان بازپخت

شکل 1-14: طیف XRD نمونه­های تهیه شده به روش 1)میکروامولسیون 2) سل ژل

شکل 1-15: تصویر TEM نمونه­های تهیه شده به روش a)) میکروامولسیون b)) سل ژل 

شکل 1-16: طیف XRD نانو ذرات α-آلومینا

شکل 1-17: فلوچارت تهیه نانو ذرات α-آلومینا به روش کلوئیدی

شکل 1-18: طیف XRD نانو ذرات تهیه شده در 12 PH=بازپخت شده در دمای˚C (a) 450 (b) ˚C1200 

شکل 1-19: تصویر TEM پودر به دست آمده در ((a 12pH= و ((b 8pH= (c) 5/2pH=

شکل 1-20: سطح مقطع موثر پودرهای تهیه شده در pH متفاوت بعد از بازپخت در ˚C1200

شکل 1-21: طیف XRD زیروژل باز پخت شده در دماهای مختلف

شکل 1-22: طیف XRD  نانو γ-آلومینا تهیه شده به روش خشک کردن فوق بحرانی در زمانهای مختلف خروج بخار اتانول (C) min10  (D) min30  (E) min50

شکل 1-23: تصویر SEM آلومینای تهیه شده به روش ((a بازپخت زیروژل در ˚C800  ((b خشک کردن فوق بحرانی

شکل 1-24: تصاویر  SEM، FESEM و TEM آلومینا تهیه شده به روش فوق بحرانی در زمان­های مختلف خروج اتانول (a)، (b)، (c) 10 دقیقه   (d)، (e)، (f) 50 دقیقه

شکل 1-25: طیفXRD  (A بوهمیت  (B γ-آلومینا تهیه شده ازعامل رسوب (a) NH4HCO3                     (b) (NH4)2CO3

شکل 1-26: قدرت جذب فلوراید γ-آلومینا سنتز شده با 1) بیکربنات آمونیوم (2 بیکربنات سدیم (3 کربنات آمونیوم (4 کربنات سدیم

شکل 1-27: تصویر SEM γ-آلومینا تهیه شده ازعامل رسوب (a) بی کربنات آمونیوم (b) کربنات آمونیوم (c) بی کربنات سدیم (d) کربنات سدیم

 

 


دانلود با لینک مستقیم


مطالعه اثر پارامترهای سنتز بر روی خواص ساختاری نانو ذرات آلومینا

خلاصه گرامر زبان سوم دبیرستان

اختصاصی از فی موو خلاصه گرامر زبان سوم دبیرستان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

خلاصه گرامر زبان سوم دبیرستان


خلاصه گرامر زبان سوم دبیرستان

با سلام خدمت کنکوری های عزیز

امروز می خوام جزوه ای براتون قرار بدم که خلاصه گرامز زبان سال سوم هست و مخصوص مرور هست یعنی شما ئیگه مجبور نیستین دوباره کل گرامر سال سوم رو بخونین برای مرور فقط این جزوه براتون کافیه.

 


دانلود با لینک مستقیم


خلاصه گرامر زبان سوم دبیرستان

چکیده ای درباره ERP (Enterprise Resource Planning)

اختصاصی از فی موو چکیده ای درباره ERP (Enterprise Resource Planning) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

چکیده ای درباره ERP (Enterprise Resource Planning)


چکیده ای درباره ERP (Enterprise Resource Planning)

 

 

 

 

 

 

تعداد  صفحات :  90
فرمت فایل: word(قابل ویرایش)  
 فهرست مطالب:
موضوع    مرجع    صفحه
مقدمه     منبع 1    3
برخی تعاریف لازم     منبع 2    6
سیر تکاملی ERP     منبع 1    9
تعریف ERP    منبع 4    10
مزایای پیاده سازی ERP    منبع 4    11
سیستمهای تشکیل دهنده ERP    منبع 4    12
معماری ERP    مرجع 5    13
مختصری در مورد MRP, MRPII از زیرسیستمهای ERP    منبع3    17
مزایا و معایب سیستمهای MRP     منبع 3    21
منابع و مراجع    اینترنت    22

 مقدمه
سازمانهای امروزی در جهت جهانی شدن رقابت می کنند که این رقابت به سطوح بی سابقه ای منجر شده است. بازارهای رقابت جهانی ، سازمانها به یافتن راه حلهای کاری بهتر با ساختارهای انعطاف پذیر و قابل اطمینانی نیاز دارند. بسیاری از زیرساختارهای سازمانی و تشکیلاتی توسط سیستم های اطلاعاتی (که فرایندهای کاری را بطور مستقیم و یا غیر مستقیم در جهت رشد و ابقاء سازمان پشتیبانی می کنند) توانمندتر شده اند. با اداره مؤثرتر این فرایندها مزایای رقابتی می توانند از طریق کاهش هزینه ، افزایش تولید و بهبود سرویس دهی مشتریان حاصل شوند. در دو دهه گذشته گرایش خاصی به راه حلی متمرکز که فرایندهای کاری را بهبود می دهند ایجاد شده است. این راه حل عبارت است از :
برنامه ریزی منابع سازمان  Enterprise Resource Planning (ERP)
سیستمهای ERP حول تفکر برنامه های کاربردی پیش ساخته تکامل یافته اند. فروشندگان ، برنامه های کاربردی را برای هر بخش خاصی از صنایع تولید می کنند. سازمانها ، برنامه ها ی کاربردی را مطابق با نیازهایشان خریداری می کنند. در این برنامه های کاربردی مدلهای گردش کار جاسازی شده اند. همچنین برنامه های کاربردی آماده بمنظور برخی انعطاف پذیری ها در پیکر بندی و شکل دهی فرایندهای کاری ، پارامتری شده اند. هر یک از برنامه های کاربردی در بردارنده داده ها و اطلاعاتی می باشندکه بواسطه این اطلاعات  فرایندهای  سازمانی را کنترل می نمایند. بمنظور بایگانی بهتر یا بعبارتی متناسب با سازمانهای اجرایی
غالباً برنامه های کاربردی نیاز دارند تا بواسطه تنظیم و بکار گذاری هزاران پارامتر ، در خور سازمانهای مورد نظر باشند.
در سیستمهای  ERPمعمولاً مدل گردش کار در نرم افزار برنامه کاربردی جاسازی می شود. به منظور شکل‌دهی فرایند گردش کار ، بیشتر پارامترهایی که ERP دارد به طرق مختلفی انعطاف پذیر است.

مثلا جریان یک تغییر نیازمندی از طرف مشتری در یک سازمان را در نظر بگیرید که از مرحله اعلام درخواست تا رسیدگی به درخواست وی توسط یک نرم افزار کنترل می شود.


دانلود با لینک مستقیم


چکیده ای درباره ERP (Enterprise Resource Planning)

مقاله مراحل مختلف تصفیه آب در تصفیه خانه

اختصاصی از فی موو مقاله مراحل مختلف تصفیه آب در تصفیه خانه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله مراحل مختلف تصفیه آب در تصفیه خانه


مقاله مراحل مختلف تصفیه آب در تصفیه خانه

چکیده :

آب ماده‌ای فراوان در کره زمین است. به شکلهای مختلفی همچون دریا، باران، رودخانه و … دیده می‌شود. آب در چرخه خود، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود اما از بین نمی‌رود. هر گونه حیات محتاج آب می‌باشد، انسانها از آب آشامیدنی استفاده می‌کنند یعنی آبی که کیفیت آن مناسب سوخت و ساز بدن باشد.مجموعه عملیاتی که به منظور آماده کردن آب برای مصارف مورد نظر اجرا می گردد، «تصفیه آب» و مجموعه تأسیسات و تجهیزاتی که عملیات تصفیه آب را در بر می گیرد «تصفیه‌خانه» نامیده می‌شود بنابراین برای تهیه آبی مناسب برای شرب و مصارف عمومی شهری یک رشته عملیات در تصفیه‌خانه آب به اجرا گذارده می‌شود تا آب دریافتی از منابع آب را با کیفیتی قابل قبول در چهارچوب استاندارد «آب آشامیدنی» تحویل نماید.آب آشامیدنی استاندارد به طور کلی آبی است که بیرنگ، بی‌بو و با طعم مطبوع و گوارا که مصرف آن حتی در دراز مدت هم به لحاظ عاری بودن از مواد مضر، ضرری برای سلامتی مصرف کننده نداشته و خسارتی به تجهیزات انتقال، توزیع و مصرف وارد نیاورد.عملیاتی که در تصفیه‌خانه آب آشامیدنی در رابطه با تصحیح کیفیت آب اجرا می‌شود بستگی به کیفیت آب منابعی دارد که برای تأمین آب آشامیدنی در نظر گرفته می‌شود و طرح تأسیسات تصفیه‌خانه نیز با در نظر گرفتن اینکه آب تصفیه شده برای چه مصرفی در نظر گرفته خواهد شد پیش‌بینی می‌شود.

منابع آب که به منظور تأمین آب آشامیدنی و مصرف عمومی به کار گرفته می‌شوند، شامل؛

  • منابع آبهای سطحی؛ دریاها و دریاچه‌ها، آبگیرها و برکه‌ها، رودخانه‌ها و جویبارها
  • منابع آبها زیرزمینی؛ چاه‌ها، قنوات و چشمه‌ها، است.

که در بعضی از تأسیسات تصفیه آب از یک یا چند منبع مختلف آب دریافت و تصفیه می‌شود. به هر حال اقداماتی که در زمینه تصفیه آب منظور خواهد شد، آب دریافتی را به آب آشامیدنی تبدیل خواهد کرد و به همین جهت مطالعه کیفیت فیزیکی، شیمیایی و میکروبیولوژیکی منابع مورد نظر تأمین آب آشامیدنی برای ایجاد یک سیستم تصفیه و توزیع آب سالم ضرورت پیدا می‌کند.


فهرست :

بخش اول

مقدمه

تاریخچه آب تهران

منابع تأمین آب

تاریخچه تصفیه آب

تصفیه‌خانه‌های آب تهران

تصفیه‌خانه شماره یک(جلالیه)

تصفیه‌خانه آب شماره دو(کن)

تصفیه‌خانه‌های شماره سه و چهار(حکیمیه)

تصفیه‌خانه شماره پنج (مینی سیتی)

فرآیند تصفیه آب

انتخاب فرآیندهای تصفیه بر پایه کیفیت آب خام

آشغالگیری

پیش ته‌نشینی

بهره‌برداری

کلرزنی آب خام

انتخاب فرآیندهای تصفیه بر پایه کیفیت آب

فرآیندهای مختلف یک تصفیه‌خانه

شرح مراحل تصفیه و تأسیسات آب

ایستگاه پمپاژ آب‌گیری و حوضچه‌ی شیرآلات ورودی

شیر کنترل آب خام

اندازه‌گیری دبی آب ورودی به تصفیه‌خانه

هوادهی

آهک زنی (تنظیم pH آب و حذف سختی)

اختلاط سریع

واحد زلال‌ساز

زلال‌ساز با بستر لجن

زلال سازهای پولساتور و ته صاف

مزایا و معایب زلال‌ساز پولساتور

زلال‌ساز با تماس لجن

فلوکلاریفایرها یا کلاریفلوکولاتور

فرآیند انعقاد (کوآگولاسیون)

مکانیسم انعقاد‌سازی

انواع منعقد کننده‌ها

مواد منعقد کننده مورد نیاز در تصفیه‌خانه

مقایسه کلروفریک و سولفات آلومینیوم (آلوم)

فرآیند لخته‌سازی

فرآیند ته‌نشینی

صاف‌سازی یا فیلتراسیون

صافی‌های شنی تحت فشار

نحوه‌ شستشوی فیلترهای تحت فشار

فیلترهای شنی ثقلی کند

مزایای صافی شنی کند

فیلتر شنی ثقلی تند

مزایای صافی‌های شنی تند

صافی‌های ویژه

صاف‌سازی در تصفیه‌خانه جلالیه

سالم‌سازی آب (کلرزنی نهایی)

واحد کلر زنی

ویژگی‌های شیمیایی کلر

مبانی کلرزنی

روش کلرزنی

چگونگی اثر گندزدایی کلر

سیستم‌های کلرزنی

تجهیزات کلرزنی

فضاهای تشکیل دهنده واحد کلرزنی گازی

روش های تشخیص نشت گاز کلر در واحد کلرزنی

بخش دوم

شرایط لازم برای آزمایشگاه تصفیه‌خانه

آزمایش‌های مورد نیاز

آزمایش‌های فیزیکیـ شیمیایی

دما

رنگ

بو

کدورت

کل جامدات معلق

pH

اندازه‌گیری اکسیژن محلول (DO)

هدایت الکتریکی (EC)

کل جامدات محلول (TDS)

قلیائیت کل

سختی کل

سولفات(SO-)

کلرید(Cl-)

سدیم(Na)

آمونیاک(NH)

نیترات و نیتریت(NO و NO)

کلر ازاد باقیمانده(Cl)

آهن(Fe)

منگنز(Mn)

آلومینیوم(Al)

آزمایش جار

آزمایش‌های میکروبیولوژیکی

آزمایشهای باکتریایی

آزمایشهای زیست‌شناختی

آزمایش فلزات سنگین

آزمایش مواد کمیاب

فلورید(F-)

برومید(Br-)

مواد پاک‌کننده

آزمایشهای مواد آلی

آزمایشهای مواد پرتوزا

لوازم مورد نیاز

احداث ایستگاه پایش کیفی پیوسته آب رودخانه کرج

استاندارد سازی

منابع

انتقادات و پیشنهادات

 

نوع فایل : Word

تعداد صفحات : 93 صفحه


دانلود با لینک مستقیم


مقاله مراحل مختلف تصفیه آب در تصفیه خانه