فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله توسعه روش های یادگیری نقشه های مفهومی فازی

اختصاصی از فی موو مقاله توسعه روش های یادگیری نقشه های مفهومی فازی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله توسعه روش های یادگیری نقشه های مفهومی فازی


مقاله توسعه روش های یادگیری نقشه های مفهومی فازی

تعداد صفحات:9

نوع فایل:word

 

یک مقاله که در آن نوع آوری در زمینه منطق فازی میباشد به کمک ریاضیات

این مقاله بع علت جدید بودن موضوع قیمت بالایی دارد و همچنین محدودیت دانلود دارد(در واقع سه نفر قادر به خرید آن میباشند)

هزینه دریافتی پول ترجمه و تایپ آن نمیباشد

 

 

چکیده :

نقشه های مفهومی فازی ابزاری ساده و قدرتمند در جهت مدل سازی و تحلیل سیستم های مختلف می باشد . این نقشه ها در حوزه های مختلفی از جمله حوزه های مهندسی ، دارویی ، سیاسی و غیره مورد استفاده قرار گرفته و باعث راحتی و سادگی تحلیل و مدل سازی در این حوزه ها می گردد . این مدل ها اکثرا توسط افراد خبره ایجاد می گرددو به همین دلیل متاثر از محدودیت های آگاهی و توانایی های انسان می باشد . جهت کاهش این اثرپذیری تلاش های بسیاری در جهت ایجاد خودکار نقشه های مفهومی فازی صورت گرفته است اما با افزایش تعداد مفاهیم درستی نقشه به شدت تهدید می شود .

هدف از این مقاله ایجاد یک روش جدید جهت یادگیرینقشه های مفهومی فازی بدون دخالت انسان و بر پایه الگوریتم رقابت استعماری و با استفاده از سری های زمانی می باشد استفاده از این روش باعث افزایش کیفیت یادگیری و همچنین کاهش زمان یادگیری از ویژگی های این روش می باشد .

 

 

نوآوریها و نتایج تحقیق :

جهت یافتن روابط میان متغیرها به طور سنتی از افراد خبره استفاده می شود اما از انجایی که سیستم های پیچیده دارای عوامل زیادی می باشند ترسیم این گونه نقشه ها توسط افراد خبره خالی از اشکال نمی باشد و همچنین افراد خبره میتوانند با داشتن یک طرح اولیه میزان خطای انسانی خود را کاهش دهند .

در این مقاله مدلی در جهت ایجاد طرح اولیه برای طراحی نقشه های مفهومی فازی ارائه گردیده است . طرح اولیه نقشه مفهومی فازی با استفاده از سری های زمانی بدست می اید .با استفاده از داده های زمانی مربوط به متغیرهای سیستم ، ارتباطات بین متغیرها و میزان تاثیر آنها بر یکدیگر ایجاد می شود . این ارتباطات شکل گراف علت و معلولی را نشان می دهد و اعداد روی یال ها و علامت آنها شدت اثر و افزایشی یا کاهشی بودن این تاثیررا نشان می دهد . تفاوت این تحقیق با تحقیقات قبلی در این است که در تمامی روش های مشابه در ادبیات موضوع تعداد گره ها عامل محدود کننده ای می باشد و همه روش های قبلی در ساخت گراف های علی و معلولی با تعداد گره زیاد مشکل داشته اند تا آنجا که حداکثر گرافی که در تحقیقات دیگران ساخته شده است گرافی با 15 گره می باشد اما در این مقاله روشی ارائه شده است که در زمان معقول به یادگیری گراف های علی و معلولی با تعداد گره 50 نود می پردازد .

همان طور که گفته شد برای ایجاد و یادگیری این گراف علت و معلولی تنها ورودی های مساله داده های متغیرهاست که تغییرات رفتاری متغیرها را در طول زمان نشان می دهند .

در این نوشتار برای یادگیری نقشه های مفهومی فازی از الگوریتم رقابت استعماری استفاده شده است در هر مرحله از مراحل یادگیری ، یک گراف پیشنهاد شده است و براساس این گراف پیشنهادی برای تک تک متغیرها سری زمانی مرتبط ساخته می شود .

تفاوت این سری های زمانی ساخته شده و سری های زمانی پیشنهادی کمک می کند تا به نقشه مفهومی فازی واقعی نزدیکتر شویم . از انجایی که روش پیشنهادی سعی می کند تا تفاوت میان سری های زمانی بدست آمده و سری های زمانی واقعی را کم کند ، نهایتا گرافی بدست می آید که خروجی اش خیلی نزدیک به سری های زمانی واقعی می باشد .

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله توسعه روش های یادگیری نقشه های مفهومی فازی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.