فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه بررسی عوامل فرار دختران از خانه

اختصاصی از فی موو پروژه بررسی عوامل فرار دختران از خانه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

نوع فایل: word 2007 قابل ویرایش

تعداد صفحه:44

حجم فایل:39 کیلوبایت

چکیده :
افزایش روز افزون فرار دختران از کانون گرم خانواده و پیامدهای مخرب آن بر فرد ، خانواده و جامعه یکی از آسیب های جدی است که در سالهای اخیر گریبانگیر جامعه اسلامی ما شده است. عوامل مختلفی زمینه ساز خانه گریزی دختران می باشند. بر خلاف بر خی نظرات که فقط خانواده و یا اجتماع را به تنهایی در بوجود آمدن آن دخیل می دانند، در واقع می توان گفت فرار دختران یک پدیده چند علتی (multy factorial ) است. بطوریکه عوامل مختلفی دست بدست هم داده و زمینه را برای بروز این پدیده بوجود می آورند.
تحقیقات نشان می دهد که سردی روابط عاطفی والدین ،‌متارکه ، طلاق ، وجود ناپدری و نامادری ، بی سرپرستی و بدسرپرستی ، خشونت در خانواده ، فقر اقتصادی و فرهنگی ، اعتیاد ، مشکلات روحی روانی ، و افزایش ناهنجاریهای اجتماعی، از مهمترین عوامل بر انگیزاننده میل فرار ختران می باشد.
استحکام نظام خانواده ، افزایش توان مالی خانواده های آسیب پذیر ، آموزش به خانواده ها و جوانان در خصوص ویژگیهای دوران نوجوانی و بلوغ ،‌ ایجاد مراکز رایگان مشاوره و مددکاری خانواده در مناطق آسیب پذیر ، فراهم نمودان زمینه اشتغال نوجوانان در مراکز باز پروری ، ‌توجه به زنان و دختران به عنوان قشر آسیب پذیر جامعه و استفاده از مددکاران و مشاوران با تجربه در مدارس از جمله راهکارهی پیشگیری از فرار دختران می باشد.
 واژه های کلیدی : خانه گریزی ، دختران ، علل ، پیامدها
 
 مقدمه :
انسان در طول تاریخ از انواع انحراف ها و آسیب های اجتماعی و روانی رنج برده و همواره در جستجوی علل و عوارض آن و رهایی از این مسائل بوده است. یکی از این انحراف ها و آسیب ها فرار دختران از خانه است که امروز به عنوان یک بحران جامعه، بخصوص شهر تهران را درگیر نموده است. این معضل روز به روز گسترش بیشتری می‌یابد و سلامت و رشد افراد جامعه و بخصوص نوجوانان و جوانان را تهدید می‌نماید.
اگر کودکان و نوجوان که آینده سازان کشور هستند، در مسیر انحراف و بزهکاری قرار گیرند، به زودی جامعه خود را به ورطه فساد و تباهی می کشانند. بدون تردید جامعه‌ای قادر است در جهت ترقی گام بردارد که بتواند کودکان و نسل جوان خود را از بیراهه به راه راست و در جهت سازندگی هدایت نماید.
مسئولیت جامعه در مورد کودکان و نوجوانان فراری از خانه و در معرض خطر به مراتب سنگین تر از مجرمین بزرگسال است. براساس اصل پیشگیری مقدم بر درمان است. برای جلوگیری از صرف هزینه های گزاف و اتلاف وقت به جهت بازداری افراد از آسیبهای اجتماعی و مفاسد، و رعایت اصل پیشگیری مقدم بر درمان است. مطالعه در زمینه آسیب های اجتماعی به عنوان ضروری ترین اقدام محسوب می شود. بنابراین از اینگونه تحقیقات که علل فرار دختران از منزل را شناسایی می‌کند اقدام اساسی جهت پیشگیری از وقوع حوادث و بروزمشکلات روانی می باشد.
هرگاه والدین، مربیان و مسئولین امور با عوامل بوجود آورنده مشکل آشنا باشند راحت تر می توانند نسبت به پیشگیری از بروز حوادث اقدام نمایند. داشتن اطلاعات پایه و اساسی پیرامون مشکل برای تصمیم گیری در مورد استفاده از روش های پیشگیری و درمان، بسیار ضروری می باشد و با انجام پژوهش های مختلف پیرامون مشکل فرار دختران از خانه حقایقی روشن می گردد که براساس آن می توان در این رابطه اقدام اساسی بعمل آورد.

 
 فصل اول :کلیات تحقیق
اهمیت مسأله:
در تحقیقی که در سال 1365 بوسیلة انجمن اولیاء و مربیان در مورد علل انحرافات، اخلاقی و فرار دختران انجام گرفته است متوسط سن فرار 16 سال می‌باشد. دلایلی چون: اختلافات شدید خانوادگی، عاشق شدن، داشتن رابطة نامشروع و ترس از برملا شدن آن، داشتن نامادری، ناپدری و بدرفتاری والدین را برای فرار آنها ذکر نموده‌اند. «فراهانی، 1365» بنابر گزارش سازمان بهداشت جهانی، یکصد میلیون کودک و نوجوان در جهان وجود دارد که در کوچه‌ها و خیابانها زندگی می‌کنند و در برابر مواد مخدر و خشونتهای جسمی آسیب پذیرند. موضوع مهم در این فرارها یافتن پاسخ برای سئوالات زیر است:
1 . نوجوانان چرا خانه‌های خود را ترک می‌کنند؟
2 . نوجوانان در مدتی که خانه را ترک می‌کنند کجا بسر می‌برند؟
3 . اوقات خود را چگونه و با چه کسانی سپری می‌کنند؟
4 . هزینه‌های زندگی خود را از چه محلی تأمین می‌کنند؟
گروه فراریان دختران از خانه و کاشانه رقم عمده‌ای را تشکیل می‌دهند. آنها به هر علتی از خانه فرار کرده...

فهرست عنوانشماره صفحهچکیده مقدمه                                                                                    فصل اول: کلیات تحقیق2اهمیت مسئله2تعریف علمی واژه‌ها3نوجوانی3کجروی یا انحراف4فصل دوم: فرار دختران از خانه5مقام زن در جهان‌بینی اسلامی5فرار دختران 6نقش عوامل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و خانوادگی در انحراف8نقش مسائل اجتماعی در انحراف8تراکم جمعیت9محل سکونت9مناطق جرم‌خیز10مهاجرت11ماهیت زندگی شهری11دوستان و رفقا12تأثیر عوامل فرهنگی بر انحراف12تأثیر عوامل اقتصادی بر انحراف13خانواده و انحراف14خشونت والدین و اثرات آن15فساد و آلودگی والدین16فصل سوم: علل فرار18چه کسانی از خانه فرار می‌کنند؟18شرایط عمومی افراد فراری19از نظر خانوادگی20از نظر اجتماعی20اقسام فرار22علل فرار23فقدان یکی یا هر دو والدین23جدایی و طلاق24وجود ناپدری یا نامادری27

فقر عاطفی

27شکست تحصیلی و نگرانی از سرزنش یا تنبیه والدین29سخت‌گیری و وجود شرایط تنبیه30تمایل به دیدن نقاط دیدنی32فصل چهارم: نحوة ارائة خدمات به دختران فراری33نحوة ارائة خدمات در ایران به افرادی که از خانه فرار می‌کنند33مرکز بازپروری زنان و دختران آسیب‌دیدة اجتماعی33خانة سلامت34اهداف35شرایط پذیرش36نحوة پذیرش36کمیتة امور آسیب‌دیدگان اجتماعی استان37شرایط و مراحل ترخیص و تحویل به خانواده یا بستگان38شرایط و مراحل زندگی مستقل39شرایط ترخیص از طریق ازدواج40شرایط ترخیص از طریق ادامة تحصیل41فصل پنجم: بحث و نتیجه‌گیری42توصیه و پیشنهادات برای مسئولین42چند توصیه به والدین44نتایج پژوهش‌هایی که در خصوص دختران انجام شده است

47


دانلود با لینک مستقیم


پروژه بررسی عوامل فرار دختران از خانه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.