فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی دوره کارشناسی مهندسی شیمی صنایع غذایی کارخانه نان قدس رضوی(تولید مربا وسس)

اختصاصی از فی موو دانلود گزارش کارآموزی دوره کارشناسی مهندسی شیمی صنایع غذایی کارخانه نان قدس رضوی(تولید مربا وسس) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی دوره کارشناسی مهندسی شیمی صنایع غذایی کارخانه نان قدس رضوی(تولید مربا وسس)


دانلود گزارش کارآموزی دوره کارشناسی مهندسی شیمی صنایع غذایی کارخانه نان قدس رضوی(تولید مربا وسس)

شرکت سهامی خاص  امیدگستران در سال1383 با سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینه تولید مواد غذایی در مشهد تاسیس شد و از آغاز فعالیت خود را بر ارتقاء روزافزون کیفیت محصولات تولیدی بنیان نهاد.

امیدگستران در حال حاظر در زمینه تولید انواع مربا ٬سس مایونز فعالیت دارد، که این محصولات در بسته بندی های بسیار زیبا در انواع شیشه ، قوطی وتک نفره دراختیارمصرف کنندگان قرار می گیرد.

شرکت تولیدی امید گستران با بهره گیری از تجارب متخصصین فن برای جلب رضایت مصرف کنندگان خود گام بر می دارد ، ودر نتیجه این تلاشها شرکت تولیدی امید گستران است.

کارخانه این شرکت درکیلومتر 25 جاده مشهد-قوچان درشهرک نگین گلبهار واقع شده است.

ملزومات موادخشک ٬بسته بندی و آزمایشگاه :

مواد خشک موردنیاز این کارخانه در تولیدانواع مربا :

  1. هویچ ترد و تازه درحدنیاز روزانهوحداکثرماهانه کارخانه.
  2. آلبالو که بعد از شست وشو وتمیزکردن منجمد می شوند وجهت مصرف نگهداری می شوند.
  3. توت فرنگی که به صورت کاملا تمیز و فریز شده تحویل کارخانه داده می شود.
  4. بالنگ که اگرممکن باشد به صورت تازه و در غیر این صورت بالنگ های خشک شده خریداری ودر سردخانه نگهداری می شوند.
  5. شکر از نوع اعلاو گلوکز ( در تهیه مربای بالنگ استفاده می شود).
  6. روغن مایع گیاه سویا.

8 .پوره سیب که برای تهیه مربای هویچ استفاده می شود.

  1. وانیل ٬گلاب وانواع طعم دهنده های مجاز.

مواد مورد نیاز جهت بسته بندی مربا :

  1. شیشه مربا در حجم 200 و 320 گرمی.این شیشه ها به صورت شسته شده خریداری می شوند.
  2. ورق بوینس آیرس که جهت بسته بندی تک نفره استفاده می شود.
  3. برچسب های اماده که از بیرون خریداری شده و استفاده می شود.
  4. پلاستیک جهت بسته بندی شیشه ها.

مواد مورد نیاز این کارخانه در تولید سس مایونز:

  1. تخم مرغ ٬ روغن سویا ٬ خردل ٬نمک طعام ٬ سرکه ٬ کربوکسی متیل سلولز ( cmc)٬ ادویه وچاشنی های مجاز.
  2. فلفل قرمز ٬ نمک طعام ٬ شکر ٬ گلوکز٬ سرکه ٬ تثبیت کننده ها.

مواد مورد نیاز جهت بسته بندی سس:

  1. شیشه در حجم350 و 1000و2000 گرمی.
  2. ورق بوینس آیرس که جهت بسته بندی تک نفره استفاده می شود.
  3. برچسب های اماده که از بیرون خریداری شده و استفاده می شود.

 تجهیزات ازمایشگاه :

  1. آون الکتریکی.
  2. حمام بن ماری.
  3. دستگاه ph متر.
  4. دستگاه رفراکتومتر.
  5. میکروسکوپ.
  6. انکیباتور( برای سرد وگرم کردن محیط کشت ها استفاده می شود وکپک ها و مخمر ها را کشت می دهیم).
  7. اتو کلاو ( جهت استریل کردن تحت فشار استفاده می شود).
  8. دسیکاتور .
  9. هود مجهز .

قسمت های مختلف کارخانه :

سرد خانه :

در سالن ورودی کارخانه سردخانه ای کوچک وجود دارد که مواد را برای استفاده در روز بعد در ان نگهداری می کنیم.سرد خانه اصلی 6اتاق دارد که 5 اتاق دارای دمای 4 درجه زیر صفر اندوبرای نگهداری آلبالو و توت فرنگی فریز شده استفاده می شوند و 1 اتاق دمای بالای صفر دارد که مانند یخچال عمل می کند و برای نگهداری موادی مانند هویچ استفاده می شود.

 

تصفیه خانه آب:

در قسمت انتهایی حیاط ٬ یک تصفیه خانه آب قرار دارد که آب حاصل از شست و شوی تجهیزات و وسایلی که به طور روزانه شسته می شوند، در این قسمت توسط محلول های ضدعفونی کننده تصفیه می شودتا از این آب جهت

شست وشوی کف سالن هااستفاده شود.

این تصفیه خانه شامل حوضچه های مختلفی است که این حوضچه ها به طور کامل هوادهی می شوند وبااستفاده از کلر مراحل تصفیه روی انها صورت می گیرد می شود. این عملیات هرروز وبدون وقفه انجام می شود.

 شامل 23 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی دوره کارشناسی مهندسی شیمی صنایع غذایی کارخانه نان قدس رضوی(تولید مربا وسس)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.