فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی موو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله روش های تدریس

اختصاصی از فی موو مقاله روش های تدریس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله روش های تدریس


مقاله روش های تدریس

دانلود مقاله روش های تدریس
نوع فایل : WORD
تعداد صفحات : 17
فهرست و پیشگفتار
مقدمه
از زمانی که انسان خلق شده بشر همواره دنبال دانش اندوزی و کسب علم بوده و با طراحی برنامه ها و آموزش های گوناگون پرورش و آموزش همواره با موفقیت ها و فراز و نشیب هایی در آموزش روبرو شده با تحلیل وقاع گذشته دو مشکل اساسی جهت توسعه و غنی سازی برنامه های مذکور قابل مشاهده است:
1) عدم تأثیر فعالیت های پرورشی بر سرنوشت دانش آموزان
2) نقصان اثر بخشی نظام برنامه ریزی درسی در حوزه آموزش و پرورش که حل دو مشکل یاد شده در گرو اقدامات متنی بر یافته های عملی و تجر بی متکی برارزش های دینی و ملی است.
در نظام آموزش و پرورش کشور برنامه درسی به غلط در کتاب درسی خلاصه گردیده و به تدریج «محتوی محوری» سیطره سنگین خود را بر اغلب فعالیت های مدرسه ای تحمیل نموده و تقریباً تمام وقت دانش آموزان با کتابهای درسی پر می شود و یقیناً در چنین فضایی تغییر و تحول در جهت افزایش اثربخشی فعالیت های درسی و چشاندن حلاوت و شیرینی و تلاش کوششهای علمی به صورت فردی و اجتماعی به دانش آموزان بسیار دشوار بوده و راه ساختن انسان های مطلوب برای آینده را بس طولانی خواهد نمود که همواره باید با همت معلمان، مربیان وکارشناسان متعهد تغییرات بنیادی و مطلوب در نظام برنامه ریزی درسی و نظام ارزشیابی تحصیلی شاهد باشیم و این کار جز با روش های فعال و نقطه اثرات، پیشنهادات، انقادات میسر نمی شود.

پیش گفتار
زندگی بدون یادگیری و آموزش همچون مردابی در حال تقلیل وفساد است. از زمانیکه آموزش و یاد دادن شروع شد نحوه انجام دادن این فعالیت یعنی چگونگی آموختن و روش های تدریس مورد توجه دست اندرکاران قرار گرفت. هنر معلم در انتخاب این شیوه ها و روش مؤثر می باشد. از آجا که توانایی های افراد متفاوت است نحوه یادگیری و چگونگی آموزش نیز متفاوت خواهد بود.
روش های تدریس
یاددهی – یادگیری فعال
روش استوایی
روش حل مسئله
- مراحل روش حل مسئله مبتنی برالگوی (جان دیویی)
روش ایفای نقش
امتیازات روش ایفای نقش
روش بارش طوفان فکری
روش مباحثه ای
روش پروژه
روش بدیعه پردازی(نوآفرینی )
یادگیری مشارکتی
شیوه یادگیری
سینر گوژی : (Synergogy)
روش 1: طرح کارایی تیم The Team Effectiveness Design (TED)
روش 2: طرح تدریس اعضای تیم The Team Member Teaching Design (TMTD)
روش 3: طرح قضاوت عملکرد(PJD) The performance Judging Design
روش 4: طرح روشن سازی طرز برخورد( تلقی )Clarifying Attitudes Design
فهرست منابع ومآخذ


دانلود با لینک مستقیم


مقاله روش های تدریس

تحقیق و بررسی در مورد کمک فنر

اختصاصی از فی موو تحقیق و بررسی در مورد کمک فنر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق و بررسی در مورد کمک فنر


تحقیق و بررسی در مورد کمک فنر

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه

 10

برخی از فهرست مطالب

به نام خدا

کمک فنر:

کمک فنر وسیله ای است هیدرو لیکی  لوله مانند یا کپسولی که در کنار  هر چرخ  خود و بکار رفته است و کار اصل کمک فنر جلوگیری از نوسانات و ارتعاشات فنرها می باشد. به طور کلی که ما به خودی خود یک فنر را تنها نمی توانیم درخودرو بکار  بریم. چون وقتی ما کمک فنر نداشته باشیم باعث می شود خودروی ما موقع عبور از سرعت گیرها یا دستندازها باعث بازی یا حرکت بیش از اندازه اتاق خودرو شود که برای جلوگیری از این اتفاق مانه می توانیم از فنر سفت و سخت استفاده کنیم چون باعث خشکی خودروی ما خواهد شد و نه فنری که نرم و انعطاف پذیر که باعث نوسانات بیش از حد می شود که در نتیجه ما باید فنری متوسط از لحاظ نرمی و سفتی انتخاب کرده و وسیله ای را برای جلوگیری از نوسانات فنر به مجموعه فنر اضافه کنیم که به نام کمک فنر می باشد.

در واقع از اسم کمک فنر باید ما بدانیم که کمک فنر یک وسیله ای است که برای بهتر کردن فنرها استفاده می شود و می تواند بهتنهایی یا مجموعه فنر و کمک فنر بکار رود.

انواع کمک فنر:

1- کمک فنر روغنی

2- کمک فنر روغنی گازی

3- کمک فنر معین

4- کمک فنر بادی و تنظیم پذیر.

کمک فنر پژو 405

اینجانب در مورد کمک فنر 405 مطالبی را جمع آوری کردم که احتمالاً بدون اشتباه نبوده است. این کمک فنر که بروی پژوی 405 نصب می شود و اکثراً ساخت شرکت خوشآوران می باشد از نوع روغنی بوده که یک نمونه از آن را شکافته و برای پروژه درسی خود مهیا کرده ام.

اجزای تشکیل دهنده کمک فنر پژو 405

1- پوسته کمک فنر

2- پیستون

3- سیلندر داخل پوسته

4- سوپاپ یا شیر دیسکی و بوش نگهدارند میل کمک

5- آبند یا کاسه نمد.

1- پوسته کمک فنر : شکل 1

این قطعه تشکیل شده است از یکلوله کپسولی مانند که از مقاومت خاصی در برابر ضربه ها و نوسانات می باشد که در قسمت میانه آن یک بشقابکی تعبیه شد که نشیمنگاه فنر می باشد و در قسمت پایینی آن زایده قرار گرفته تا بصورت صحیح در داخل سگدست چرخ قرار بگیرد و درپوشی در بالاترین نقطه سر کمک فتر برای جلوگیری از ضربه خوردن به کاسه نمد و نشیمنگاه ضربه گیر  (نوعی پلاستیک سفت است) تعبیه شده است.

2- پیستون و شافت یا میل کمک فنر شکل 2

این پیستون که بر روی میل کمک قرار دارد و با مهره ای به ان نصب شده و سوپاپی در انتهای تعبیه شده که توسط  فنر کوچکی  تحت فشار می باشد و بالاترین تقطه آن رزوه شده تا به نعلبکی کمک فنر بسته شده و وظیفه بیستون در این کمک فنر بوجود آوردن اصطکاک است که این کار باعث می شود. سیال یا روغنی که از محفظه ها یا سوراخ های این پیستون می گذرد به سختی عبور کرده  و نوسانات فنر با این طریق گرفته شود و در قسمت میانی میل کمک یک نوع درزبند استفاده شده که فشار روغن ایجاد شده توسط فنر بالا نرفته و جریان سیال یکطرفه باشد و میل کمک از بالا به توپی سر کمک فنر بسته  می شود و جنس از آلیاژ مخصوص فلزات سخت را دارا می باشد.

3- سیلندر داخل کمک فنر : و شیر یا سوپاپ و بوش میل کمک شکل 3

این سیلندر از یک لوله تشکیل شده است که پیستون در داخل آن قرار می گیرد و در قسمت پائین یک شیر یا سوپاپی دیسکی فنری نصب شده است که وقتی در مواردی زیر چرخ خودرو خالی شود. و فنر خواست بیشتر باز شود. این سوپاپ یا شیر کار پیستون را انجام داده و باعث اصطکاک در روغن یا سیال می شود و از نوسانات زیاد جلوگیری می کند.

و در بالای این لوله یک عدد بوش که دارای محفظه هایی است برای ورود و خروج روغن که وظیفه اصلی آن ثابت نگه داشتن میل کمک در مرکز سیلندر می باشد.

کاسه نمد : شکل 3

این قطعه دربالای


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد کمک فنر

تأثیر جهانی شدن بر توسعه کشورهای جهان سوم و انتقال علم و تکنولوژی به آنها

اختصاصی از فی موو تأثیر جهانی شدن بر توسعه کشورهای جهان سوم و انتقال علم و تکنولوژی به آنها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تأثیر جهانی شدن بر توسعه کشورهای جهان سوم و انتقال علم و تکنولوژی به آنها


تأثیر جهانی شدن بر توسعه کشورهای جهان سوم و انتقال علم و تکنولوژی به آنها

تأثیر جهانی شدن بر توسعه کشورهای جهان سوم و انتقال علم و تکنولوژی به آنها.PPT

فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 22

 

 

 

 

 

پرسش های اساسی در ارتباط با جهانی شدن
•جهانی شدن چه تاثیری بر توسعه و پیشرفت علوم خواهد داشت؟
•سیاست بین الملل چه تاثیری بر جهانی شدن خواهد داشت؟
•جهان سوم چگونه می تواند به رشد برسد؟
•جهانی شدن چه تاثیری بر روند فنآوری در کشورهای اسلامی دارد؟
•آیا دانشمندان جهان سوم و یا مسلمانان می توانند با یکدیگر کار کرده و به توسعه دلخواه برسند؟
•بررسی و دسته بندی مخاطرات و فرصت های جهانی شدن از نگاه مسلمانان چیست؟
•تعامل مابین روندهای منطقه ای و روندهای جهانی آیا امکان پذیر است؟
•آیا جهانی شدن می تواند به جهان سوم کمک کند؟
•نظریه وابستگی متقابل و ارتباط آن با اخذ تکنولوژی چگونه تحلیل می گردد؟
•موضوع نفوذ رهبران در جهان سوم برای اجرای هرگونه بر نامه توسعه آیا جدی است؟

دانلود با لینک مستقیم


تأثیر جهانی شدن بر توسعه کشورهای جهان سوم و انتقال علم و تکنولوژی به آنها

فناوری بی سیم و وایرلس

اختصاصی از فی موو فناوری بی سیم و وایرلس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

فناوری بی سیم و وایرلس


فناوری بی سیم و  وایرلس

 

فناوری بی سیم و  وایرلس

124 صفحه قابل ویرایش 

قیمت فقط 11000 تومان 

 

چکیده

مبحث شبکه بسیار پیچیده و گسترده است، اما ما در اینجا به بررسی شکل نوینی از شبکه‌های رایانه‌ای و ارتباطی تحت عنوان وایرلس یا بی‌سیم خواهیم پرداخت. فناوری بی سیم مدتهاست که مورد استفاده قرار می‌گیرد. برقراری ارتباط تلفن همراه، بین شهری و یا بین المللی و نیز برقراری ارتباط بین یگان‌های نظامی فقط گوشه ای از این فناوری است‌. اما تبادل اطلاعات از یک محل به محل دیگر دسترسی جدیدی در دنیای بی‌سیم فراهم آورده و هر روز بر دامنه کاربران آن افزوده می‌شود.

از آن‌جا که شبکه‌های بی‌سیم، در دنیای کنونی هرچه بیشتر در حال گسترش هستند، و با توجه به ماهیت این دسته از شبکه‌ها، که بر اساس سیگنال‌های رادیویی‌اند، مهم‌ترین نکته در راه استفاده از این تکنولوژی، آگاهی از نقاط قوت و ضعف آن ا‌ست. نظر به لزوم آگاهی از خطرات استفاده از این شبکه‌ها، با وجود امکانات نهفته در آن‌ها که به‌مدد پیکربندی صحیح می‌توان به‌ سطح قابل قبولی از بعد امنیتی دست یافت.

برای انتقال اطلاعات، احتیاج به رسانه انتقال و سیستم انتقال می‌باشد. رسانه‌های انتقال اجزا فیزیکی می‌باشند که انتقال اطلاعات در آنها صورت می‌گیرند و عبارتند از: زوج سیم به هم تابیده، کابل کواکسیال، فیبر نوری و مخابرات بی‌سیم.

وجود منابع طبیعی از قبیل: کوه، جنگل، باتلاق، هزینه‌ها، زمان بر پایی شبکه کابلی و سختی کابل‌کشی و گاه ناممکن بودن کابل‌کشی در مناطق دور افتاده، کاربران را به سوی شبکه بی‌سیم که پهنای باند بالا و دسترسی آسان و هزینه پایین را در بردارد، سوق داده است.

همچنین یکی از پدیده‌های عصر ما معتادان اینترنتی می‌باشد. کسانی که می‌خواهند 24 ساعته از اینترنت استفاده کنند. برای این قبیل افراد که دائماً در حال جا به جا شدن هستند، دیگر شبکه‌های کابلی کاربرد ندارد. هرگاه کاربر، خواهان آن باشد که داده‌ها و اطلاعات مورد نیاز خود را در هر لحظه و در هر مکانی در اختیار داشته باشند، شبکه‌های بی‌سیم جواب مناسبی برای آنها است.

 

فصل اول

1-1. وایرلس بی‌سیم چیست؟                                                                                                   2

1-2. سیستم‌های وایرلس می توانند به سه دسته اصلی تقسیم شوند                                    3

1-2-1 . سیستم وایرلس ثابت                                                                                                         3

1-2-2. سیستم‌های وایرلس قابل حمل                                                                                3

1-2-3. سیستم های وایرلس مادون قرمز                                                                            3

1-3. آینده  وایرلس                                                                                                         3

1-4 . فواید تکنولوژی وایرلس                                                                                           3

1-5. انواع شبکه‌های بی‌سیم از نظر ابعاد                                                                            4

1-5-1. شبکه شخصی بی‌سیم                                                                                            4

2-5-1.  شبکه محلی بی‌سیم                                                                                                                          5

3-5-1. شبکه گسترده بی‌سیم                                                                                        5

4-5-1 . شبکه کلان شهری بی‌سیم                                                                                  5

5-5-1. شبکه جهانی بی‌سیم                                                                                           5

6-1. روش‌های امنیت در شبکه‌های بی‌سیم                                                                        6

1-6-1 . رمزنگاری وپ                                                                                                     7

2-6-1. SSID (Service Set Identifier)                                                                    7

3-6-1MAC Address Filtering                                                                            8

7-1. استانداردهای شبکه‌های وایرلس                                                                                9         

1-7-1. استاندارد802.11  IEEE                                                                                        9

2-7-1. 802.11a                                                                                                10

3-7-1. 802.11b                                                                                                           11

4-7-1. 802.11g                                                                                                            11

1-8. بلوتوس                                                                                                                 11

فصل دوم                                                                                                                       13

1-2. منشأ ضعف امنیتی در شبکههای بیسیم و خطرات معمول                                           14

2-2.  شبکه‌های محلی بی‌سیم                                                                                         15

3-2. معماری‌ شبکه‌های محلی‌ بی‌سیم                                                                              16

4-2. توپولوژی‌های 802.11                                                                                              17

1-4-2 . همبندی فی‌البداهه                                                                                             17

2-4-2. همبندی زیرساختار                                                                                             18

5-2. لایه فیزیکی                                                                                                           21

فصل سوم                                                                                                                      23

1-3. عناصر فعال شبکه‌های محلی بی‌سیم                                                                        24

1-1-3. ایستگاه بی‌سیم                                                                                                  24

2-1-3. نقطه‌ی دسترسی                                                                                     24

2-3. دسترسی به رسانه                                                                                                  24

1-2-3. روزنه‌های پنهان                                                                                                  25

3-3. برد و سطح پوشش                                                                                                 26

4-3. خدمات توزیع                                                                                                        28

فصل چهارم                                                                                                                   30

1-4. اشکالات امنیتی شبکه‌های بی‌سیم و راهکار‌های آن                                                   31

1-1-4. مسأله شماره ۱: دسترسی آسان                                                                             31

2-1-4. راه حل شماره ۱: تقویت کنترل دسترسی قوی                                                        32

3-1-4. مسأله شماره ۲: نقاط دسترسی نامطلوب

4-1-4. راه حل شماره۲ : رسیدگی‌های منظم به سایت                                                        34

5-1-4. مسأله شماره ۳: استفاده غیرمجاز از سرویس                                                         36

6-1-4. راه حل شماره۳ : طراحی و نظارت برای تأیید هویت محکم                                       36

7-1-4. مسأله شماره ۴ : محدودیت‌های سرویس و کارایی                                                    37

8-1-4. راه حل شماره۴ : دیدبانی  شبکه                                                                     38

9-1-4. مسأله شماره ۵: جعل مک و نشست ربایی                                                              39

10-1-4. راه حل شماره۵ : پذیرش پروتکل‌های قوی و استفاده از آنها                        40

11-1-4. مسأله شماره ۶: تحلیل ترافیک و استراق سمع                                                      41

12-1-4. راه حل شماره۶ : انجام تحلیل خطر                                                                      42

13-1-4. مسأله شماره ۷: حملات سطح بالاتر                                                                    43

14-1-4راه حل شماره۷ : هسته را از شبکه محلی بی‌سیم محافظت کنید                               43

2-4 . خدمات ایستگاهی                                                                                                 44

1-2-4. Open System Authentication                                                                        44

  2-2-4. Shared Key Authentication                                                                        44

.4-3امنیت و پروتکل وپ                                                                                                                                   45

.4-4 قابلیت‌ها و ابعاد امنیتی استاندارد 802.11                                                                  45

فصل پنجم                                                                                                                     48

.5-1 تایید کردن                                                                                                             49

.5-2 تایید کردن بدون رمزنگاری                                                                                      49

.5-3 تایید کردن با رمزنگاری RC4                                                                                 50

فصل ششم                                                                                                                    53

1-6. خلوت یا قابلیت اعتماد                                                                                            54

.6-2 بی‌نقصی                                                                                                                 55

فصل هفتم                                                                                                                     57

1-7. ضعف‌های اولیه‌ی امنیتی وپ                                                                                    58

2-7. استفاده از کلیدهای ثابت وپ                                                                                   58

3-7. بردار مقداردهی اولیه                                                                                              59

4-7. ضعف در الگوریتم                                                                                                   59

5-7. استفاده از بررسی افزونگی داده‌ای رمز نشده                                                  60

فصل هشتم                                                             &nb

دانلود با لینک مستقیم


فناوری بی سیم و وایرلس

تحقیق و بررسی در مورد کارخانه لبنیات پاک

اختصاصی از فی موو تحقیق و بررسی در مورد کارخانه لبنیات پاک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق و بررسی در مورد کارخانه لبنیات پاک


تحقیق و بررسی در مورد کارخانه لبنیات پاک

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه

 59

برخی از فهرست مطالب

فصل اول :

آشنائی کلی با کارخانه لبنیات پاک

بخش‌های کارخانه لبنیات

شرح فرآیند

تولید

شیر پاستوریزه

جداسازی چربی از شیر

پاستوریزاسیون شیر

شرایط پاستوریزاسیون

پتکنیک‌های عمومی پاستوریزاسیون

پاستوریزاتورهای لوله‌ای

اصول کنترل شیر پاستوریزه

شیرکاکائو

مقدمه و دلیل انتخاب موضوع :

 

شیر بطور کلی عبارت است از تراوش‌های غدد پستانی حیوانات پستاندار (معمولاً گاو) که عاری از کلستروم می‌باشد و در اثر دوشش کامل حیوان سالم بدست می‌آید شیر و فرآورده‌های آن به همان سهولتی که به مصرف می‌رسند تولید نمی‌گردند. مراحل تولید محصولات لبنی از تهیه شیر، جمع آوری، حمل و نقل، تحویل به کارخانه، تغییر و تبدیل در کارخانه و توزیع تا رسیدن به دست مصرف کننده همواره با دشواریهای زیادی همراه است. از این رو بررسی‌های دقیق و برنامه‌ریزیهای قابل اجرای همگام با پیشرفت تکنولوژی را می‌طلبد. اگر چه تولید فرآورده‌های لبنی تاریخچه‌ای بس دیرینه دارد ولی حرفه‌ای است حساس و پرمخاطره و آسیب پذیر.

شیر به موجب آنکه غذایی است تقریباً کامل و کلیه عناصر لازم را به صورت متعادلی دارا می‌باشد، یعنی ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد همه ساله تحقیقات وسیع و دامنه داری در مرکز پژوهشی جهان دربارة این مادة غذایی صورت می‌گیرد که ماحصل آن برگزاری سمینارها، گردهمایی‌های علمی، انتشارات مقالات و کتب متعدد می‌باشد. در کشور ما با وجود تولید حدود 5 میلیون تن شیر در سال، متأسفانه تحقیقات چندانی در این خصوص صورت نگرفته است. امید است دست کم با بهره گیری از تجارب صنعتی و پژوهشی صاحبنظران و محققین بتوان تا حد زیادی این کمبود را جبران نمود.

 

اهمیت تغذیه‌ای شیر:

شیر ماده‌ای است با 13-10 درصد ماده خشک و مناسب‌ترین غذایی است که می‌تواند احتیاجات نوزاد هر چه موجود شیرده را تا زمان معینی از سن آن تأمین کند و از نظر ارزش غذایی به سبب دارا بودن ویژگی‌ از مواد غذایی دیگر متمایز می‌گردد.

  • ترکیب و مجموعة پروتئین آن 2- کلسیم موجود در آن.

ترکیب و مجموعه پروتئین آن شامل کلیه اسیدهای آمینه ضروری است و در مورد هر موجود زندة پستاندار بین مقدار این ترکیبات و سرعت رشد همان موجود رابطة مستقیمی وجود دارد.  علاوه بر این ضریب هضمی پروتئینهای شیر بسیار بالاست. در 5/0 لیتر شیر همان مقدار پروتئین وجود دارد که در 100 گرم گوشت لخم بدون استخوان و چربی وجود دارد به علاوه به جز پروتئین در شیر ترکیبات با ارزش دیگری نیز موجودند که در مواد غذایی مشابه وجود ندارند و اگر مقایسه قیمت را بطور صحیحی انجام دهیم متوجه خواهیم شد 1 گرم پروتئین شیر از 1 گرم پروتئین گوشت و دیگر پروتئینهای حیوانی مشابه ارزانتر خواهد بود. بهمین سبب یکی از راه حلهای مبارزه با فقر پروتئینی در کشور ما ایجاد زمینه‌های افزایش تولید شیر است.

در شیر آلبومینها و گلوبولینها از نظر ترکیب اسیدهای آمینه ضروری بسیار حائز اهمیت هستند نکتة مهم دیگر در ارتباط با هضم شیر مسئله لاکتوز آن است و این ترکیب فاکتور محدود کننده در هضم شیر محسوب می‌شود که در برخی از مناطق جهان همانند کشورهای آفریقایی و ژاپن قابلیت هضم لاکتوز اندک است یا اصلاً وجود ندارد که علت اساسی آن عدم وجود آنزیم لاکتاز یا بتا – گالاکتوزیداز است که برای هضم لاکتوز ضرورت دارد و موجب پیدایش عارضة «عدم تحمل لاکتوز» می‌شود.

در کنار پروتئین و لاکتوز، در شیر چربیها نیز وجود دارند که به شکل گویچه‌ای بوده و به شکل امولسیون در شیر یافت می‌شوند و همین امر هضم آنها را تسهیل نموده است.

از جمله ترکیبات مهم دیگر در شیر می‌توان به مواد معدنی از جمله کلسیم و فسفر اشاره نمود که برای تمام سنین به ویژه نوزادان و جوانان (جهت تأمین رشد) و سالخوردگان (جهت اجتناب از عارضه پوکی استخوان) از اهمیت زیادی برخوردار هستند. البته هضم فسفر و کلسیم به سبب نسبت مناسب آنها آسان می‌باشد.

خواص فیزیکی، شیمیایی و فیزیکوشیمیائی شیر گاو :

اصولاً  شیر مایعی است سفید رنگ، کدر، با مزة اندکی شیرین، معمولاً بدون بو، با PH اسیدی نزدیک به خنثی.

  • رنگ شیر : رنگ مات شیر مربوط به مسیل‌های کلوئیدی است. در صورت افزایش چربی، رنگ شیربه سمت زرد تغییر می‌کند که علت آن وجود بتاکاروتن در فاز چربی شیر می‌باشد.

دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد کارخانه لبنیات پاک